Betpost

FA Cup: Φαβορί η Μάντσεστερ Σίτι αλλά δελεάζουν Γουλβς και Μπράιτον!

FA Cup: Φαβορί η Μάντσεστερ Σίτι αλλά δελεάζουν Γουλβς και Μπράιτον!

Ήρθε η ώρα για τον τρίτο γύρο του FA Cup με τις ομάδες να μπαίνουν στη μάχη για την κατάκτηση του τροπαίου. Πρώτο φαβορί η Μάντσεστερ Σίτι, αλλά υπάρχουν αρκετοί… μνηστήρες, καθώς στο θεσμό του αγγλικού κυπέλλου μπορούν να συμβούν τα πάντα!

Σχετικά Άρθρα

Ώρα για πανδαισία θεάματος στο Νησί καθώς την Παρασκευή (07/01) ξεκινάει ο 3ος γύρος του FA Cup, της αρχαιότερης εγχώριας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης. Συγκεκριμένα η ιστορία του θεσμού αρχίζει από το μακρινό 1871/72, ενώ από το 2015 μετονομάζεται σε «The Emirates FA Cup».

Στη μάχη για το τρόπαιο φαβορί είναι η Μάντσεστερ Σίτι την οποία συναντάμε σε απόδοση 4.00 στο pamestoixima. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα δείχνει ασταμάτητη στην κούρσα της Premier League, έχοντας αποκτήσει διαφορά 10 βαθμών από τη δεύτερη Τσέλσι στη μάχη του τίτλου. Σίγουρα θα δώσει βάρος στο Champions League στη συνέχεια της σεζόν, αλλά δεν θα παραμελήσει μια διοργάνωση με κύρος όπως το FA Cup. Βάσει της εικόνας των «Σίτιζενς» δίκαια τους συναντάμε ως φαβορί της διοργάνωσης, ενώ ακολουθεί η Τσέλσι με απόδοση 6.50 και η Λίβερπουλ σε απόδοση 7.50.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ βρίσκεται εντός στόχων έχοντας προκριθεί στους «16» του Champions League, βρισκόμενη στα ημιτελικά του EFL Cup και κυνηγώντας το FA Cup το οποίο έχει να κατακτήσει από τη σεζόν 2005/06. Η πολυνίκης του θεσμού Άρσεναλ με 14 τρόπαια βρίσκεται σε απόδοση 12.00, ενώ η περσινή κάτοχος Λέστερ στο 13.00.

Σε περίπτωση που κάποιος θέλει να κυνηγήσει μια έκπληξη, βλέπουμε μεγάλη αξία στις αποδόσεις των Γουλβς (35.00) και Μπράιτον (35.00) στο pamestoixima. Αμφότερες είναι ομάδες που δεν θα κινδυνεύσουν να υποβιβαστούν, δεν έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και παράλληλα έχουν σοβαρές ομάδες που μπορούν να προχωρήσουν στο θεσμό. Οδηγός για τη Γουλβς το μεγάλο διπλό στο Ολντ Τράφορντ απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και για τη Μπράιτον η σπουδαία ισοπαλία στο Άνφιλντ κόντρα στη Λίβερπουλ, με τις δύο ομάδες να αποδεικνύουν πως μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια τους «μεγάλους».

Εξάλλου το FA Cup είναι ένας θεσμός που ακόμα και ο «μικρότερος» έχει τις δικές του πιθανότητες να διεκδικήσει το όνειρο γράφοντας ιστορία.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0