Betpost

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ μπαίνουν με το «δεξί» στο 2022!

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ μπαίνουν με το «δεξί» στο 2022!
Τα παιχνίδια της Super League ξεχωρίζουν από το στοιχηματικό κουπόνι της Τετάρτης (05/01) και πιο συγκεκριμένα, οι αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ!
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο Απόστολος Νικολαΐδης τον Άρη (21:30), με μόνο στόχο τη νίκη, που θα αυξήσει τη διαφορά του από τους «κίτρινους» στους πέντε βαθμούς.

Οι Θεσσαλονικείς θα παρουσιαστούν αποδεκατισμένοι από τις απουσίες στη Λεωφόρο, γεγονός που θα δίνει σαφές προβάδισμα στους γηπεδούχους. Χωρίς τους Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Μαντσίνι, γίνεται φανερό πως ο Άρης στερεύει από επιθετικά «όπλα», ενώ η απουσία του Ματίγια από τον χώρο του κέντρου, είναι δύσκολο να καλυφθεί.
 
Στην έτερή μας επιλογή, η ΑΕΚ ταξιδεύει στη Λαμία, για να αντιμετωπίσει μία από τις χειρότερες ομάδες εντός έδρας της Super League.

Το σύνολο του Μιχάλη Γρηγορίου, έχει γευτεί μόνο μία φορά τη χαρά της νίκης στο «σπίτι» του, έχει ηττηθεί τέσσερις φορές και μετρά τρεις ισοπαλίες.

Παρά τις όποιες απουσίες έχει η «Ένωση», το ποιοτικό χάσμα των δύο ομάδων αναμένεται να παραμείνει και να φανεί αρκετό για την ΑΕΚ, που μετά την επώδυνη ήττα από τον ΟΦΗ, πριν μπει το 2022, θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.
 
Πρόταση
(17:15) Λαμία - ΑΕΚ 2
(21:30) Παναθηναϊκός - Άρης 1

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0