Betpost

Συνεχίζει το σερί του ο ΟΦΗ - Με τα γκολ στη League Two!

Συνεχίζει το σερί του ο ΟΦΗ - Με τα γκολ στη League Two!
Το στοιχηματικό κουπόνι της Τρίτης (04/01) παρουσιάζεται φτωχό από επιλογές, ωστόσο ξεχωρίζουμε ένα σημείο από την ελληνική Super League, αλλά και ένα από τα «αλώνια» της Αγγλίας!
 
Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον ΟΦΗ στην Τρίπολη, όντας αήττητος εδώ και δύο μήνες περίπου στην έδρα του, με την τελευταία φορά που έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από το Θεόδωρος Κολοκοτρώνης να εντοπίζεται στις 7 Νοεμβρίου, όταν ηττήθηκε με 1-0 από τη Λαμία. Έκτοτε, μετράει δύο νίκες και μία ισοπαλία. Ωστόσο, απέναντί του θα βρει έναν εξαιρετικό αντίπαλο.
 
Ο ΟΦΗ έκλεισε το 2021 με μία μεγαλειώδη επικράτηση απέναντι στην ΑΕΚ με 2-1 (20/12) και παρέμεινε αήττητος για έκτο σερί παιχνίδι εκτός έδρας! Εν ολίγοις, σε έναν ολόκληρο πρώτο γύρο, δεν ηττήθηκε σε κανένα ματς μακριά από το σπίτι του! Στατιστικό εντυπωσιακό, το οποίο σε συνδυασμό με την υψηλή απόδοση που προσφέρεται το να μην ηττηθεί στην Τρίπολη, κάνει την επιλογή μας «μονόδρομο»!
 
Στην έτερή μας επιλογή, στρέφουμε τα «φώτα» μας στη League Two της Αγγλίας, όπου η Φόρεστ Γκριν υποδέχεται την Έξετερ. Η φιλοξενούμενη από τις 28 Αυγούστου σκοράρει σε κάθε ματς μακριά από την έδρα της, ενώ η γηπεδούχος το έχει πράξει στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. 
 
Το αμφίσκορο μοιάζει εξαιρετική επιλογή και για τους πιο τολμηρούς θα μπορούσε να συνοδευτεί με το Over, αλλά η απόδοση που προσφέρεται είναι τέτοια, που δεν χρειάζεται περαιτέρω ρίσκο.
 
Πρόταση:
(19:30) Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ Χ2 (Διπλή ευκαιρία)
(21:45) Φόρεστ Γκριν - Έξετερ Goal/Goal
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0