Betpost

Σεβίλλη και Βιγιαρεάλ κάνουν το... καθήκον τους!

Σεβίλλη και Βιγιαρεάλ κάνουν το... καθήκον τους!
Το στοιχηματικό κουπόνι της Δευτέρας (03/01) δεν ξεχειλίζει από επιλογές, αλλά δύο σημεία από τη La Liga, παρουσιάζουν αρκετό ενδιαφέρον. 
Η Σεβίλλη αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κάντιθ με τις απουσίες να δυσκολεύουν σαφώς το έργο της. Χωρίς τους Νάβας, Λαμέλα, Ντιέγκο Κάρλος και Εν Νεσίρι, η αποστολή στην ισπανική επαρχία μπορεί να δυσκολεύει, αλλά η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων είναι τέτοια, που η νίκη είναι μονόδρομος.
 
Με τη γηπεδούχο ομάδα να βρίσκεται προτελευταία στη βαθμολογία, την ώρα που η Σεβίλλη βρίσκεται στο «κυνήγι» της πρωτοπόρου, Ρεάλ Μαδρίτης, υπάρχει μόνο η νίκη στο μυαλό των Ανδαλουσιανών. Άλλωστε, εκτός του ότι μόνο έτσι θα «εξαργυρώσουν» το... στραπάτσο της «βασίλισσας» με τη Χετάφε, το «διπλό» τους προσφέρεται και σε εξαιρετική απόδοση.
 
Στην έτερη επιλογή μας, η Βιγιαρεάλ υποδέχεται την πιο αδύναμη ομάδα της La Liga, στον πρώτο γύρο: τη Λεβάντε. Το «κίτρινο υποβρύχιο» μπορεί να μην διανύει τις καλύτερες ημέρες του στο πρωτάθλημα, αφού βρίσκεται στη 10η θέση, ωστόσο, αν θέλει να ελπίζει σε ευρωπαϊκή έξοδο στο τέλος της σεζόν, οφείλει τέτοιου είδους ματς να τα... καθαρίσει, γυρνώντας σελίδα στο πρώτο της ματς στο νέο έτος!
 
Άλλωστε, αν επικρατήσει φτάνει στο -2 από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Όλα μοιάζουν «στρωμένα» για τον άσσο, αφού η Βιγιαρεάλ αγωνίζεται εντός έδρας, απέναντι στη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος (36 γκολ κατά) και εν ολίγοις, να συνοδευτεί η νίκη της με περισσότερα από ένα γκολ, μοιάζει πολύ πιθανό.

Πρόταση
(20:00) Βιγιαρεάλ - Λεβάντε 1 & Over 1.5
(22:00) Κάντιθ - Σεβίλλη 2

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0