Betpost

Σκοράρει η Άρσεναλ στο ντέρμπι, βελτιώνει την άμυνά της η Γουότφορντ!

Σκοράρει η Άρσεναλ στο ντέρμπι, βελτιώνει την άμυνά της η Γουότφορντ!
Πρώτη ημέρα του χρόνου και το BETPostείναι έτοιμο να σας οδηγήσει και πάλι σε… στοιχηματισμό και κέρδος! Η PremierLeagueπροσφέρεται και το ντέρμπι της Άρσεναλ με τη Μάντσεστερ Σίτι, σηματοδοτεί το πρώτο ματς του 2022 στις οθόνες μας.

Προ των πυλών είναι πλέον η… ποδοσφαιρική έναρξη του 2022, με τρεις αναμετρήσεις της PremierLeagueνα κάνουν την εμφάνισή τους και το BETPostνα τις περνά από ακτίνες Χ, προκειμένου να ανιχνεύσει το ποντάρισμα που θα μας οδηγήσει στο πρώτο… κέρδος της νέας χρονιάς.

Η αρχή γίνεται με την αναμέτρηση της Άρσεναλ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι στο Έμιρεϊτς, με δύο από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του 2021 να κοντράρονται, αλλά την παράδοση να είναι ξεκάθαρα με το μέρος των «πολιτών», μιας και το τελευταίο ματς που οι «κανονιέρηδες» επικράτησαν χρονολογείται τον Δεκέμβριο του 2015!

Ωστόσο, υπάρχει μία ιδιαίτερη προϊστορία, αναφορικά με τα ματς που ανοίγουν το εκάστοτε ημερολογιακό έτος για τη Μάντσεστερ Σίτι. Ποια είναι αυτή; Το οκτώ στα οκτώ των «γαλάζιων» με την έναρξη της κάθε χρονιάς, αλλά πάντα με την συνοδεία του… Goal/Goal.

Πάνω σε αυτό θα «πατήσουμε» και εμείς, με το Έμιρεϊτς να αποτελεί την καλύτερη έδρα του πρωταθλήματος και την Άρσεναλ να μην έχει βρει γκολ σε αυτό, μόνο στις 28 Αυγούστου και στην ήττα από την Τσέλσι με 2-0. Έκτοτε, μετρά μόνο νίκες και μία εντός έδρας ισοπαλία (2-2) με την Κρίσταλ Πάλας. Ευελπιστούμε λοιπόν πως η δύναμη της έδρας, το κίνητρο της Άρσεναλ και η παράδοση της Μάντσεστερ Σίτι, θα μας οδηγήσουν στην επιτυχία.

Δεύτερο ματς που έχουμε επιλέξει είναι αυτό της Γουότφορντ με την Τότεναμ στο Βίκαρεϊτζ Ρόουντ, στο οποίο οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική, μετά την ήττα τους με 4-1 από την Γουέστ Χαμ.

Η αλήθεια είναι πως ο Κλαούντιο Ρανιέρι δεν τα έχει καταφέρει καλά ως στιγμής στην επιστροφή του στην PremierLeague, έχοντας ως απολογισμό 8 ήττες και δύο νίκες, με κοινό χαρακτηριστικό των παιχνιδιών πως όλα έληξαν με την Γουότφορντ να έχει δεχθεί γκολ.

Κάτι ανάλογο πιθανότατα θα γίνει και από την βελτιωμένη Τότεναμ, σε ένα κατά τα άλλα «κλειστό» ματς από αμφότερες. Σε αυτή την περίπτωση θα επιλέξουμε την λογική των 2-3 γκολ, η οποία έχει επιβεβαιωθεί και στις τρεις από τις τέσσερις πιο πρόσφατες συναντήσεις τους, στην εν λόγω έδρα…

Πρόταση:

(14:30) Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι over 0,5 γηπεδούχου

(17:00) Γουότφορντ – Τότεναμ 2-3 γκολ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0