Betpost

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γουέστ Μπρομ, φεύγουν με το «διπλό», έστω και δύσκολα!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γουέστ Μπρομ, φεύγουν με το «διπλό», έστω και δύσκολα!
Το στοιχηματικό κουπόνι της Δευτέρας (27/12) δεν ξεχειλίζει από επιλογές, αλλά δύο επιλογές από τα πρωταθλήματα της Αγγλίας, κεντρίζουν το ενδιαφέρον. 
 
Η Νιούκαστλ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ της. Οι «κόκκινοι διάβολοι» επί ημερών Ραλφ Ράνγκνικ, έχουν βελτιώσει σαφώς την εικόνα τους, ενώ διατηρούν ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών στην Premier League. Από την άλλη, οι «καρακάξες» μετρούν τρεις συνεχόμενες ήττες και αρκετά... βαριές, μάλιστα. 
 
Προέρχονται από την ήττα με 4-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι (19/12), με 3-1 από τη Λίβερπουλ (16/12), με 4-0 από τη Λέστερ (12/12) και απέναντι στη φορμαρισμένη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν αναμένεται να αλλάξουν πολλά, με την εύκολη ήττα να μοιάζει εξαιρετικά πιθανή.
 
Στην έτερη επιλογή μας, η Γουέστ Μπρομ ταξιδεύει στην έδρα της Ντέρμπι των χιλίων προβλημάτων. Το γεγονός πως μετά από συνεχόμενες αφαιρέσεις βαθμών είναι ουραγός της Championship, με μόλις 4 βαθμούς, προφανώς την έχει επηρεάσει και αγωνιστικά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το γεγονός πως τους τελευταίους δύο μήνες, έχει «γευτεί» μόλις δύο φορές τη χαρά της νίκης. 
 
Με τη Γουέστ Μπρομ να έχει βλέψεις ανόδου και να το επιβεβαιώνει μέσω της 4ης θέση στην οποία βρίσκεται, μία τέτοια έξοδος κρίνεται ως επιβεβλημένη, ακόμα και αν δεν νικά εύκολα εκτός έδρας.
 
Πρόταση:
(17:00) Ντέρμπι - Γουέστ Μπρομ 2
(22:00) Νιούκαστλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2 & Over 1.5

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0