Betpost

Στοίχημα: Έχει γκολ στο «Vodafone Park»

Στοίχημα: Έχει γκολ στο «Vodafone Park»

Περιορισμένο σε παιχνίδια το σημερινό κουπόνι οπαπ της Πέμπτης (23/12), με το ενδιαφέρον να στρέφεται στα πρωταθλήματα Ολλανδίας και Τουρκίας.

Την ίδια στιγμή ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι Πόρτο - Μπενφίκα για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Πορτογαλίας, ενώ δράση έχουμε και στο Κύπελλο Ελλάδος, όπου διεξάγονται τέσσερις αναμετρήσεις. Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε την πιο δυνατή από τις σημερινές επιλογές που έρχεται από τη Super Lig Τουρκίας και την αναμέτρηση Μπεσίκτας - Γκεζτέπε. Στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε προγνωστικά για όλα τα αθλήματα και φυσικά προγνωστικά NBA.

Απέφυγε την ήττα στο μεγάλο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής η Μπεσίκτας κόντρα στη Φενερμπαχτσέ, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 στο “Σουκρού Σαράτσογλου”. Είχε προηγηθεί η νίκη κόντρα στην Καϊσέρισπορ (4-2), που είναι και η μοναδική στα δέκα τελευταία επίσημα παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις, βρίσκεται στη 10η θέση μετά το πέρασμα 17 αγωνιστικών, έχοντας μείνει εκτός μάχης του τίτλου.

Δεν τα κατάφερε κόντρα στην Καραγκουμρούκ την προηγούμενη αγωνιστική η Γκεζτέπε, που υποχρεώθηκε σε εντός έδρας ήττα με 1-0. Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική της ήττα, υποχώρησε στη 18η θέση και δίνει μάχη για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Δύο ομάδες που χρειάζονται βαθμούς, παίζουν ανοιχτά και δέχονται γκολ, περιμένουμε πως το σκορ θα ξεφύγει στην Κωνσταντινούπολη.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0