Betpost

«Ξεσπά» ο Ολυμπιακός, δίνει συνέχεια στο σερί της η Ίντερ!

«Ξεσπά» ο Ολυμπιακός, δίνει συνέχεια στο σερί της η Ίντερ!
Το στοιχηματικό κουπόνι της Τετάρτης (22/12) παρουσιάζεται γεμάτο επιλογές. Τα... φώτα, όμως, στρέφονται σε ένα ματς του Κυπέλλου Ελλάδας και ένα της Serie A.
 
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Λεβαδειακό στη ρεβάνς του 3-2 (01/12) υπέρ των Βοιωτών και αναμένεται να ψάξει το γκολ από νωρίς. Η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων δεν μπορεί να συζητηθεί.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρατάχθηκαν με πολλά, νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα τους στο πρώτο παιχνίδι, αλλά εφόσον η πρόκριση τέθηκε εν αμφιβόλω με το τελικό αποτέλεσμα, στο Γεώργιος Καραϊσκάκης θα παραταχθούν πάνοπλοι για να πάρουν αυτό που αξίζουν. Και αναμένεται να το κάνουν με πολλά γκολ.
 
Στην έτερη μας επιλογή, η Ίντερ αντιμετωπίζει την Τορίνο στο Τζουζέπε Μεάτσα, αναζητώντας ένα τρίποντο που θα διατηρήσει το +4 στο κλείσιμο του τρέχοντος έτους. Οι «νερατζούρι» βρίσκονται σε εξαιρετικό... φεγγάρι. Από τις 21/11 μετρούν έξι νίκες σερί, στις οποίες έχουν σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ και δεν έχουν δεχθεί κανένα!

Η Τορίνο είναι μεν ασταθής, αλλά διαθέτει σφιχτή άμυνα, ούσα η τέταρτη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Παράλληλα, σκοράρει με δυσκολία, αφού έχει την έκτη χειρότερη επίθεση της Serie A, γεγονός που καθιστά ως καλή επιλογή τόσο τη νίκη της Ίντερ δίχως να δεχθεί γκολ, όσο και τον άσσο με τουλάχιστον 2 γκολ. 
 
Πρόταση 
(19:00) Ολυμπιακός - Λεβαδειακός 1 & Over 2.5
(19:30) Ίντερ - Τορίνο 1 & NG

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0