Betpost

Νίκη… εξάδας για Λάτσιο – Χτίζει νέο σερί η Γουέστ Μπρομ!

Νίκη… εξάδας για Λάτσιο – Χτίζει νέο σερί η Γουέστ Μπρομ!

Το στοιχηματικό κουπόνι της Παρασκευής (17/12) δεν ξεχειλίζει από επιλογές, αλλά ένα σημείο από τη Serie A και ένα από την Championship, κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Η Λάτσιο υποδέχεται την Τζένοα στο Ολίμπικο (17/12, 19:30) σε ένα παιχνίδι που δεν επιδέχεται δεύτερης… ανάγνωσης, τόσο από την πλευρά της παράδοσης, όσο και από τη φετινή χρονιά. Στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις, οι «λατσιάλι» παραμένουν αήττητοι, μετρώντας 3 νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Στην παρούσα κατάσταση, δεν έχουν το momentum που είχαν στην αρχή της σεζόν, αφού έρχονται από πέντε παιχνίδια με μόλις μία νίκη. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στην Τζένοα, που η τελευταία της εκτός έδρας νίκη εντοπίζεται στις 12 Σεπτεμβρίου με την Κάλιαρι (3-2).

Είτε καλό, είτε κακό φεγγάρι για τη Λάτσιο, η νίκη μοιάζει μονόδρομος, εφόσον θέλει να πλησιάσει κι άλλο την εξάδα. Η διαφορά ποιότητας από την Τζένοα, η ανάγκη για βαθμούς, αλλά και η έδρα, μοιάζουν ικανοί ως παράγοντες να φέρουν το τρίποντο.

Στην έτερη επιλογή μας, στρέφουμε τα «φώτα» μας στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Η Γουέστ Μπρομ ταξιδεύει στην Μπάρνσλεϊ με στόχο το «διπλό» που θα την διατηρήσει σε απόσταση αναπνοής από τους πρώτους δύο της Championship. Έρχεται από ένα σερί τεσσάρων αήττητων αγωνιστικών, με τα δύο τελευταία παιχνίδια να έχουν λήξει υπέρ της.

Εκτός έδρας παρουσίασε ένα εξαιρετικό πρόσωπο στις αρχές της σεζόν, αλλά μέσα στον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο, διέλυσε ό,τι έφτιαχνε με τέσσερις σερί ήττες. Ίσως η νίκη της στην τελευταία της έξοδο, επί της Κόβεντρι (04/12, 1-0), να την... αφυπνίσει και να δώσει το έναυσμα για ένα νέο σερί. Άλλωστε, η 23η Μπάρνσλεϊ αποτελεί το τέλειο «θύμα».

Πρόταση

(19:30) Λάτσιο – Τζένοα 1 & Over 1.5

(21:45) Μπάρνσλεϊ – Γουέστ Μπρομ 2
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0