Betpost

Στοίχημα: Έχει γκολ στο "Urritxe"

Στοίχημα: Έχει γκολ στο

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει και σήμερα το κουπόνι οπαπ της Πέμπτης (16/12), με τα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ για τη 17η αγωνιστική να ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα.

Την ίδια στιγμή δράση έχουμε στα Κύπελλα Ιταλίας, Ισπανίας, Πορτογαλίας και Ολλανδίας, ενώ δύο παιχνίδια διεξάγονται σήμερα για το ελληνικό πρωτάθλημα. Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε την πιο δυνατή πρόταση από τα παιχνίδια της Πέμπτης, που έρχεται από το Κύπελλο Ισπανίας, με την Αμορεμπιέτα να υποδέχεται την Αλμερία σε νοκ - άουτ.

Η Αμορεμπιέτα είναι σε καλό μομέντουμ και έχει μείνει αήττητη για τέσσερις αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Είναι λογικό να εστιάζει περισσότερο στη μάχη της παραμονής στη Σεγούντα Ντιβισιόν, καθώς βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό και στο θεσμό του Κυπέλλου.

Η Αλμερία επέστρεψε στις νίκες όσον αφορά το πρωτάθλημα, καθώς επιβλήθηκε της Σαραγόσα (3-0) εντός έδρας. Πρώτη επιτυχία για την ομάδα του Ρούμπι, ύστερα από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Για το θεσμό του Κόπα ντελ Ρέι, προκρίθηκε εναντίον της Άγιλας στη διαδικασία των πέναλτι, έπειτα από το ισόπαλο 1-1.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας!

 www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0