Betpost

Δεν «σταματά» το... τρένο της Ουνιόν - Σκοράρουν Άιντραχτ και Μπάγερ!

Δεν «σταματά» το... τρένο της Ουνιόν - Σκοράρουν Άιντραχτ και Μπάγερ!
Στο στοιχηματικό κουπόνι της Κυριακής (12/12) υπάρχει πληθώρα επιλογών, με τα πρωταθλήματα σε πλήρη εξέλιξη, αλλά το ενδιαφερον μας επικεντρώνεται στις δύο αναμετρήσεις της Bundesliga.
Η Ουνιόν Βερολίνου ταξιδεύει στην έδρα της Γκρόιτερ Φιρτ, της χειρότερης ομάδας του πρωταθλήματος με διαφορά. Δύο στροφές πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου στην Bundesliga, δεν έχει νίκη, μετρά μόλις έναν βαθμό και έχει δεχθεί 46 γκολ σε 15 παιχνίδια!

Η... μοίρα της δεν αναμένεται να αλλάξει απέναντι στην Ουνιόν, που με μοναδική εξαίρεση την εκτός έδρας ήττα απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης (28/11, 2-1), βρίσκεται σε εξαιρετικό «φεγγάρι» κάτι που απέδειξε όταν έβγαλε αντίδραση υποτάσσοντας τη Λειψία στην έδρα της (03/12, 2-1). Άλλωστε, βλέποντας τους «ταύρους» να βρίσκονται στο.. κυνήγι της 6ης θέσης, θέλουν να πάρουν και πάλι προβάδισμα ασφαλείας!
 
Εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να μην αφήσει βαθμούς στην έδρα της Γκρόιτερ Φιρτ και στην απόδοση που προσφέρεται το «διπλό» μοιάζει εξαιρετική επιλογή.
 
Στο έτερο σημερινό ματς της Bundesliga, Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Μπάγερ Λεβερκούζεν «διασταυρώνουν» τα ξίφη τους. Οι στόχοι που είχαν στην αρχή της σεζόν μπορεί να ήταν κοινοί, αλλά πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Η Μπάγερ Λεβερκούζεν βρίσκεται στην τρίτη θέση με 27 βαθ. την ώρα που η Άιντραχτ Φρανκφούρτης είναι 12η με μόλις 18. Ωστόσο, όταν έρχεται η ώρα να δεχθούν γκολ είναι εξίσου συνεπείς. 
 
Η γηπεδούχος στα πέντε τελευταία της παιχνίδια πρωταθλήματος, στα τέσσερα από αυτά έχει επιβεβαιώσει το Goal/Goal. Το ίδιο έχει κάνει και η Μπάγερ Λεβερκούζεν, αλλά σε έξι ματς. Οι «ασπιρίνες» σκοράρουν αρκετά περισσότερο από τους «αετούς», μετρώντας 35 γκολ έναντι 18 σε 14 ματς στη Bundesliga, οπότε, βασισμένοι στο γεγονός πως η Άιντραχτ έχει βρει γκολ σε κάθε ματς στην έδρα της -πλην της 2ης αγωνιστικής με την Άουγκσμπουργκ (21/08, 0-0), το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες κρίνεται ως εξαιρετική επιλογή
 
Πρόταση
(16:30) Γκρόιτερ Φιρτ - Ουνιόν Βερολίνου 2
(18:30) Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μπάγερ Λεβερκούζεν Goal/Goal

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0