Betpost

Αήττητη η Άρσεναλ απέναντι στην Σαουθάμπτον στο Έμιρεϊτς, πολλά γκολ στο Έτιχαντ!

Αήττητη η Άρσεναλ απέναντι στην Σαουθάμπτον στο Έμιρεϊτς, πολλά γκολ στο Έτιχαντ!
Προ των πυλών βρίσκεται πλέον η 16η αγωνιστική της PremierLeague, με την Άρσεναλ να φιλοξενεί την Σαουθάμπτον στο Έμιρεϊτς και τη Μάντσεστερ Σίτι να υποδέχεται την Γουλβς στο Έτιχαντ, σε ένα ματς που παραδοσιακά περιλαμβάνει πολλά γκολ εκατέροθεν!

Και κάπως έτσι φτάσαμε στο Σάββατο, με το BETPostνα έχει αναλύσει ολόκληρο το κουπόνι του στοιχήματος, προσφέροντας σας δύο αναμετρήσεις που θα μπορούσαν να καταλήξουν σε στοιχηματισμό και κέρδος. Ο λόγος για δύο ματς της PremierLeague, με τους Άγγλους να ξεκινούν σιγά σιγά να «ζεσταίνονται» ενόψει της Χριστουγεννιάτικης περιόδου, πείθοντας μας να τους ακολουθήσουμε στον «πανζουρλισμό» του εν λόγω πρωταθλήματος.

Η αρχή γίνεται με το ματς της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Γουλβς. Ένα ανταγωνιστικό ενενηντάλεπτο, ανάμεσα στους «πολίτες» του Πεπ Γκουαρδιόλα που βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, και τους «λύκους» του Μπρούνο Λάζε που αποτελούν στις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις, την ομάδα με την χειρότερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος!

Ωστόσο, οι άμυνες στα μεταξύ τους ραντεβού συνήθως δεν διαδραματίζουν κομβικό ρόλο… Πόσο μάλλον όταν η Γουλβς ταξιδεύει στο Έτιχαντ τα Σάββατα, μιας και πρόκειται για την 5η φορά, με τις τέσσερις προηγούμενες να έχουν ως μέσο όρο τερμάτων τα 4 γκολ ανά ματς!

Τέλος, όσον αφορά το δεύτερο παιχνίδι που έχουμε επιλέξει, αυτό είναι η αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Σαουθάμπτον στο Έμιρεϊτς, με τους «κανονιέρηδες» να ψάχνουν την επιστροφή στις νίκες, έχοντας ως σύμμαχό τους την παράδοση.

Η Σαουθάμπτον δεν έχει κερδίσει ποτέ στο Βόρειο Λονδίνο σε επίπεδο PremierLeague, η Άρσεναλ θέλει το τρίποντο και εμείς θα στηρίξουμε το κίνητρο της ομάδας του Μικέλ Αρτέτα και μάλιστα σε καλή απόδοση!

Πρόταση:

(14:30) Μάντσεστερ Σίτι – Γουλβς Over 2,5

(17:00) Άρσεναλ – Σαουθάμπτον 1

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0