Betpost

Στήριξη στην έδρα της Κολωνίας - Δεν χάνει η Σαμπντόρια!

Στήριξη στην έδρα της Κολωνίας - Δεν χάνει η Σαμπντόρια!
Η αγωνιστική δράση της Παρασκευής (10/12) είναι περιορισμένη στα εθνικά πρωταθλήματα, αλλά τόσο σε μία αναμέτρησης της Serie A, όσο και σε μία της Bundesliga, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον. 
Η Κολωνία υποδέχεται την Άουγκσμπουργκ, σε μία περίοδο που βρίσκεται σε αρκετά καλύτερο «φεγγάρι» από την αντίπαλό της. Τα «τράγοι» βρίσκονται στην 9η θέση με 19 βαθμούς, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι έχουν 13 και βρίσκονται στην 16η. Ωστόσο, το μεγάλο όπλο των γηπεδούχων βρίσκεται στη δύναμη της έδρας τους και στον τρόπο με τον οποίο την εκμεταλλεύονται.
 
Σε επτά παιχνίδια πρωταθλήματος, εντός έδρας, η Κολωνία έχει συγκεντρώσει τους 15 από τους 21 βαθμούς που βρήκε διαθέσιμους! Από την άλλη, η Άουγκσμπουργκ σε ισάριθμα παιχνίδια μακριά από το «σπίτι» της, μόλις τρεις, κάνοντας τον άσσο να μοιάζει ξεκάθαρη επιλογή. 
 
Αρκετά χιλιόμετρα μακριά, στη Γένοβα, διεξάγεται το ντέρμπι della Lanterna, με την Τζένοα να υποδέχεται τη Σαμπντόρια, ως γηπεδούχος. Ο απολογισμός της, ωστόσο, είναι τραγικός. Μετά από επτά παιχνίδια στο σπίτι της έχει συγκεντρώσει μόλις τρεις βαθμούς, την ώρα που η αντίπαλός της έχει μαζέψει επτά σε ισάριθμα παιχνίδια. 
 
Η συγκεκριμένη χρονική περίοδος δίνει τον πρώτο λόγο στη Σαμπντόρια, αλλά πρόκειται για ένα ντέρμπι ιδιαίτερο. Το να φύγει με το «διπλό» δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, αλλά το να μην χάσει, κρίνεται εξαιρετικά πιθανό.
 
Πρόταση
(21:30) Κολωνία - Άουγκσπουργκ 1
(21:45) Τζένοα - Σαμπντόρια Χ2 (Διπλή ευκαιρία)

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0