Betpost

Νίκες πρωτιάς με καλή απόδοση στο Europa Conference League!

Νίκες πρωτιάς με καλή απόδοση στο Europa Conference League!
Μετά το Champions League «πέφτει» η αυλαία και στα γκρουπ των άλλων ευρωπαϊκών διοργανώσεων, με το στοιχηματικό της μας ενδιαφέρον να στρέφεται στις ομάδες που έχουν υψηλό κίνητρο στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League!
Η Μπόντο Γκλιμτ ταξιδεύει στην Ουκρανία για να αντιμετωπίσει τη Ζόρια, με τον στόχο της να είναι ξεκάθαρος: να ολοκληρώσει το «έργο» της όσο ιδανικά το άρχισε! Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων της νεοσύστατης διοργάνωσης, με τους Νορβηγούς να επικρατούν με το άνετο 3-1 (16/09). Έκτοτε, ακολούθησαν εντελώς αντίθετες πορείες, αφού η γηπεδούχος συγκέντρωσε έξι βαθμούς και δεν μπορεί να ελπίζει σε τίποτα σήμερα, ενώ η φιλοξενούμενη «σόκαρε» την Ευρώπη, νικώντας με 6-1 (21/10) τη Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο και πλέον κρατά την πρωτιά του ομίλου στα χέρια της.

Με τις επιθετικές αρετές της Μπόντο Γκλιμτ, το κίνητρο που έχει, την ώρα που το παιχνίδι είναι αδιάφορο για τη Ζόρια, ο άσσος μοιάζει ξεκάθαρη επιλογή. 
 
Στο έτερο ματς που ξεχωρίζει, η Βασιλεία υποδέχεται την Καραμπάγκ, μόνο που εδώ αμφότερες έχουν κίνητρο! Πριν την αναμέτρηση έχουν από 11 βαθμούς, ίδια διαφορά τερμάτων, αλλά οι Ελβετοί έχουν καλύτερη επίθεση και μένουν μόνοι πρώτοι.

Από τη στιγμή που η ισοπαλία δεν αρκεί στους Αζέρους, αναμένεται να διεκδικήσουν τις πιθανότητες να πάρουν την πρωτιά, παίζοντας επιθετικά, γεγονός που θα αφήσει ανοιχτούς χώρους για τις πολύ επικίνδυνες αντεπιθέσεις της Βασιλείας, με τους Ζέγκροβα και Πουλούλου να μοιάζουν ιδανικοί για να τις εκμεταλλευτούν. Άλλωστε, άλλο αποτέλεσμα πριν της νίκης, δεν βίωσαν στην έδρα τους στις αναμετρήσεις των ομίλων. Γιατί όχι και σήμερα;
 
Πρόταση
(19:45) Ζόρια - Μπόντο Γκλιμτ 2
(22:00) Βασιλεία - Καραμπάγκ 1

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0