Betpost

Βγάζει αντίδραση η Τσέλσι, κάνει το 5/6 και η Γιουβέντους!

Βγάζει αντίδραση η Τσέλσι, κάνει το 5/6 και η Γιουβέντους!

Προ των πυλών είναι πλέον η τελευταία αγωνιστική του 8ου ομίλου, με την Τσέλσι να ταξιδεύει για να συναντήσει τη Ζενίτ και την Γιουβέντους να υποδέχεται την Μάλμε, σε δύο αναμετρήσεις που πιθανότατα θα καταλήξουν υπέρ των φαβορί για διαφορετικούς λόγους!

Μπορεί το 50% των ομίλων του Champions League να έχει ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, όμως η πρόκριση των ομάδων στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη, με τα υπόλοιπα, τέσσερα γκρουπ να αναμένουν την σειρά τους.

Τέσσερις όμιλοι, οκτώ ζευγάρια ομάδων αλλά το BET Post έχει κάνει ήδη την επιλογή του και στρέφει την προσοχή στις δύο αναμετρήσεις του 8ου ομίλου. Εκεί που η πρόκριση έχει ξεκαθαριστεί, αλλά η πρωτιά όχι, με την Τσέλσι να ταξιδεύει στην Ρωσία για να συναντήσει τη Ζενίτ, και η Γιουβέντους υποδέχεται την Μάλμε, στην αυλαία του γκρουπ.

Πρόκειται για δύο ματς και ξεκάθαρα φαβορί και διαφορετικά κίνητρα. Η μεν Τσέλσι θέλει να κάνει το 5/6 στον θεσμό και να πάρει την 2η νίκη της μακριά από το Στάμφορντ Μπριτζ σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ στόχος είναι και η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, μετά την 2η ήττα στην σεζόν στην Premier League, από την Γουέστ Χαμ του Ντέιβιντ Μόγιες.

Τηρουμένων των αναλογιών, αντιλαμβάνεται κανείς πως η αποστολή της Τσέλσι δεν είναι απλή, με την Ζενίτ να βρίσκεται στην 3η θέση του ομίλου.  Για αυτό και η Γιουβέντους θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητές της για πρωτιά, στοχεύοντας σε συνεχόμενες νίκες στο Τορίνο, μετά και την άνετη επικράτηση με 2-0 επί της Τζένοα, όπου δεν δέχθηκε καν τελική προσπάθεια.

Συμπέρασμα; Κερδίζουν αμφότερες και προκρίνονται με ίδια βαθμολογία, αλλά οι «μπλε» συνεχίζουν στην κορυφή λόγω του +3 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις σε Τορίνο και Λονδίνο!

Πρόταση:

(19:45) Γιουβέντους – Μάλμε 1 και over 1,5

(19:45) Ζενίτ – Τσέλσι 2

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0