Betpost

Ο Άγιαξ για την ιστορία και η Πόρτο για την... πρόκριση!

Ο Άγιαξ για την ιστορία και η Πόρτο για την... πρόκριση!
Το Champions League επιστρέφει για να ρίξει την... αυλαία του και προφανώς στο κουπόνι της Τρίτης (07/12) τα «φώτα» στρέφονται στα ματς των ομάδων με το μεγαλύτερο κίνητρο!
«Γνωρίζουμε καλά πως μπορούμε να πετύχουμε κάτι ιστορικό. Είναι σπουδαίο ακόμα κι αν δεν κρίνει κάτι. Η Σπόρτινγκ είναι μία πολύ δυνατή ομάδα» ανέφερε ο προπονητής του Άγιαξ, Έρικ τεν Χαγκ, μιλώντας για την αναμέτρηση με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με την οποία θα δοθεί τέλος στις υποχρεώσεις του Άιαντα στο Champions League. Η ομάδα του έχει κάνει μία ονειρεμένη πορεία, συγκεντρώνοντας όσους βαθμούς βρήκε διαθέσιμους στο διάβα της στα πέντε παιχνίδια που έδωσε και πλέον είναι ξεκάθαρο πως θέλει να βάλει το «κερασάκι» στην... τούρτα.
 
Οι Πορτογάλοι με το υπέρ τους 3-1 (24/11) επί της Ντόρτμουντ έχουν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους και ουσιαστικά δίνουν ένα ματς γοήτρου. Η απουσία του Κόατες αποτελεί «πλήγμα» για την αμυντική τους γραμμή και αναμένεται να αφήσει τα περιθώρια, ώστε η επικράτηση των Ολλανδών να ξεπεράσει το όριο του ενός γκολ.
 
Η έτερή μας επιλογή, πηγάζει τόσο από το κίνητρο των γηπεδούχων, όσο και από την κάκιστη εικόνα των φιλοξενούμενων. Η Πόρτο υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Ντραγκάο, με τους «δράκους» να έχουν τον πρώτο λόγο, διανύοντας ένα πολύ καλό αγωνιστικό «φεγγάρι» εντός συνόρων, αφού παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα μετά από 13 αγωνιστικές, μετρώντας έντεκα νίκες και δύο ισοπαλίες!

Από την άλλη πλευρά, οι «ροχιμπλάνκος» έθεσαν σε κίνδυνο τη θέση τους στην επόμενη φάση την προηγούμενη αγωνιστική, όταν και έχασαν από τη Μίλαν μέσα στην έδρα τους (24/11) με 1-0 και ξαναέβαλαν τους «ροσονέρι» στο παιχνίδι της πρόκρισης. Αν κρίνουμε από τις απουσίες των Χιμένες και Σάβιτς από την άμυνα, το κίνητρο της Πόρτο, αλλά και τη δύναμη της έδρας της, το να μην ηττηθεί κρίνεται εξαιρετικά πιθανό και προσφέρεται σε ικανοποιητική απόδοση.
 
Πρόταση
Πόρτο - Ατλέτικο Μαδρίτης 1Χ (Διπλή ευκαιρία)
Άγιαξ - Σπόρτινγκ Λισαβόνας 1 & Over 1.5

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0