Betpost

«Βρέχει» Goal/Goal στο ιταλικό πρωτάθλημα!

«Βρέχει» Goal/Goal στο ιταλικό πρωτάθλημα!
Τα εθνικά πρωταθλήματα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, γεμίζοντας το στοιχηματικό κουπόνι της Κυριακής (05/12) με τα «φώτα» μας να στρέφονται στο ιταλικό πρωτάθλημα!
Η Φιορεντίνα ταξιδεύει στην Μπολόνια ανοίγοντας την αυλαία στις σημερινές αναμετρήσεις της Serie A. Οι δύο ομάδες έχουν παρουσιάσει ένα παρόμοιο πρόσωπο στο φετινό πρωτάθλημα, κάτι που αποδεικνύεται και από τη βαθμολογία, αφού αμφότερες έχουν από 24 βαθμούς. Δεν είναι, όμως, το μόνο κοινό τους χαρακτηριστικό. 

Η γηπεδούχος έχει βρει 21 φορές δίχτυα στα 15 παιχνίδια που πρωταθλήματος που έχει δώσει έως τώρα, ενώ η φιλοξενούμενη 24! Με την ίδια ευκολία που βρίσκουν γκολ, δέχονται κιόλας. Η Μπολόνια έχει μαζέψει 24 φορές την μπάλα από τα δίχτυα της, ενώ η Φιορεντίνα 20. 

Όπως γίνεται αντιληπτό, αγαπούν το ανοιχτό παιχνίδι, χωρίς να λογαριάζουν αν θα δεχτούν γκολ, γεγονός που καθιστά εξαιρετική επιλογή το να σκοράρουν και οι δύο!

Κάτι ανάλογο αναμένεται και στην έτερη επιλογή μας. Η Σαμπντόρια υποδέχεται τη Λάτσιο στο Λουίτζι Φεράρις, με τα κίνητρα της κάθε ομάδας να είναι διαφορετικά: από τη μία, η φιλοξενούμενη θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από έναν μήνα περίπου, όταν κέρδισε με 3-0 τη Σαλερνιτάνα (07/11). Από την άλλη, η γηπεδούχος αναζητά το τρίποντο που θα την απομακρύνει κι άλλο από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. 

Δεν μοιάζει απίθανο να το πράξει. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που επί πέντε σερί ματς βρίσκει γκολ στην έδρας της. Αλλά εφόσον και η Λάτσιο στα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, βρήκε δίχτυα στα τέσσερα, κάνει το Goal/Goal να μοιάζει ασφαλέστερη επιλογή.

Πρόταση
(13:30) Μπολόνια - Φιορεντίνα Goal/Goal
(19:00) Σαμπντόρια - Λάτσιο Goal/Goal
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0