Betpost

Συνεχίζει το σερί και το… ρεκόρ η Λίβερπουλ, σκοράρει και πάλι εκτός έδρας η Μπράιτον!

Συνεχίζει το σερί και το… ρεκόρ η Λίβερπουλ, σκοράρει και πάλι εκτός έδρας η Μπράιτον!
Μπορεί η 15η αγωνιστική της PremierLeagueνα μην διαθέτει στο πρόγραμμα κάποιο πολύ μεγάλο ματς, όπως στις προηγούμενες περιπτώσεις, όμως το ενδιαφέρον του BETPostπαραμένει αμείωτο και σας προτείνει δύο σημεία! Σκοράρει η Μπράιτον απέναντι στην Σαουθάμπτον, επικρατεί στο Μολινό η Λίβερπουλ, συνεχίζοντας και το «ιστορικό» ρεκόρ με τα γκολ της!

Προ των πυλών βρίσκεται πλέον η έναρξη της 15ης αγωνιστικής της PremierLeague, με την αναμέτρηση στο Μολινό ανάμεσα στην Γουλβς και την Λίβερπουλ να ξεχωρίζει, μαζί βεβαίως και με την εξόρμηση της Τσέλσι στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου για να συναντήσει την Γουέστ Χαμ.

Ωστόσο το δικό μας ενδιαφέρον στρέφεται στην αναμέτρηση της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ, η οποία θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της και να εκμεταλλευτεί την παράδοσή της στην έδρα της Γουλβς, από την οποία δεν έχει ηττηθεί ποτέ σε επίπεδο PremierLeague!

Μετρά πέντε διαδοχικές επικρατήσεις, έχοντας μάλιστα δεχθεί μόλις ένα γκολ παθητικό, ενώ μόνο στο περσινό ματς δεν σκόραρε απέναντι στους «λύκους» τουλάχιστον δύο φορές. Παρά ταύτα, το BETPostθα στηρίξει το κίνητρο της Λίβερπουλ!

Το «διπλό» δεν μοιάζει δύσκολη υπόθεση, ενώ και το να σκοράρουν ο Μανέ, ο Σαλάχ και ο Ζότα, έχοντας και τον Φιρμίνο από… πίσω, την στιγμή που έχουν πετύχει τα 29 από τα 43 γκολ της ομάδας τους, φαντάζει επίσης πιθανό. Κάπως έτσι, οι τρεις βαθμοί και το ρεκόρ φαίνεται πως θα επιτευχθούν!

Την ίδια ώρα όμως θα στηρίξουμε και την Μπράιτον απέναντι στην Σαουθάμπτον, με το σύνολο του Γκρέιαμ Πότερ να εξακολουθεί να μην κερδίζει το τελευταίο δίμηνο, δίχως όμως αυτό να σημαίνει πως δεν παράγει ποδόσφαιρο.

Σκοράρει εκτός έδρας, διαθέτει την 7η καλύτερη επίδοση ομάδας μακριά από το «σπίτι» της και δείχνει ικανή να σκοράρει κόντρα στον Χάζενχουτλ, όπως και στις τέσσερις πιο πρόσφατες επισκέψεις της!

Πρόταση:

(17:00) Γουλβς – Λίβερπουλ και over 1,5

(17:00) Σαουθάμπτον – Μπράιτον over 0,5 φιλοξενούμενης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0