Betpost

Σκοράρουν όλοι στα ντέρμπι της Championship και της Bundesliga!

Σκοράρουν όλοι στα ντέρμπι της Championship και της Bundesliga!
Οι στοιχηματικές επιλογές της Παρασκευής (03/12) είναι περιορισμένες, αφού η δράση εντείνεται το Σαββατοκύριακο, ωστόσο ξεχωρίζουν δύο σημεία που αναμένεται να έχουν αρκετά γκολ. 
Η Ουνιόν Βερολίνου υποδέχεται τη Λειψία, που μετά το πολύ κακό της ξεκίνημα, άρχισε να βρίσκει και πάλι τα πατήματά της. Οι δύο ομάδες παρουσιάζουν ένα πανομοιότυπο πρόσωπο, γεγονός που αποτυπώνεται και στη βαθμολογία, όπου η Ουνιόν είναι έκτη (20 βαθ.) ενώ η Λειψία όγδοη (18 βαθ.) 
 
Το σημαντικότερο κοινό τους χαρακτηριστικό είναι πως σκοράρουν με μεγάλη ευχέρεια. Η γηπεδούχος έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα 20 φορές και έχει μαζέψει την μπάλα από τα δικά της 19! Αντίστοιχα η φιλοξενούμενη, σε 13 αναμετρήσεις, έχει 24 γκολ υπέρ και 16 κατά.
 
Η επιλογή γίνεται προφανής: να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Άλλωστε, η Λειψία σκόραρε στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, μακριά από την έδρα της, ενώ η Ουνιόν Βερολίνου έχει βρει γκολ στα πέντε από τα έξι παιχνίδια που έδωσε στο «σπίτι» της. 
 
Στην έτερη επιλογή μας, οι δύο πρωτοπόροι της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου, διασταυρώνουν τα ξίφη τους. Αμφότερες είναι άκρως επιθετικές ομάδες. Η Φούλαμ βρίσκει περίπου 2,5 γκολ ανά παιχνίδι κατά μέσο όρο, ενώ η Μπόρνμουθ 1,8!
 
Έχοντας ως δεδομένα πως οι γηπεδούχοι θα βρουν γκολ στην έδρα τους, όλα εξαρτώνται από τις... ορέξεις των φιλοξενούμενων. Εφόσον αυτοί έχουν βρει οκτώ φορές δίχτυα, στα τελευταία δέκα εκτός έδρας παιχνίδια τους, το Goal/Goal μοιάζει ιδανική ως επιλογή. 
 
 
Πρόταση 
(21:30) Ουνιόν Βερολίνου - Λειψία Goal/Goal
(21:45) Φούλαμ - Μπόρνμουθ Goal/Goal

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0