Betpost

Δεν χάνουν Άρσεναλ και Έμπολι μακριά από τις έδρες τους!

Δεν χάνουν Άρσεναλ και Έμπολι μακριά από τις έδρες τους!
Με τα εθνικά πρωταθλήματα να τελειώνουν τις εμβόλιμες υποχρεώσεις τους το στοιχηματικό κουπόνι της Πέμπτης (02/12) στερείται επιλογών, αλλά εμείς ξεχωρίζουμε δύο: μία από την Premier League και μία από τη Serie A.
 
Η Άρσεναλ ταξιδεύει στο Μάντσεστερ για να αντιμετωπίσει τη Γιουνάιτεντ του Μάικλ Κάρικ.Οι «κόκκινοι διάβολοι» μπορούν να περηφανεύονται πως έφυγαν αήττητοι για ακόμα μία φορά από το Στάμφορντ Μπριτζ, αλλά η αλήθεια είναι πως στάθηκαν πολύ τυχεροί για να το καταφέρουν. 

Η αδυναμία της Τσέλσι να «σπάσει» την πολυπρόσωπη άμυνα μπροστά από την περιοχή, σε συνδυασμό με το γκολ-δώρο του Ζορζίνιο και τις χαμένες ευκαιρίες, της χάρισαν τον βαθμό σε ένα ματς που παρουσίασε τις γνωστές τις παθογένειες. 
 
Η Άρσεναλ δεν είναι πιο έμπειρη ομάδα από την Τσέλσι, αλλά βρίσκεται σε καλό, αγωνιστικό «φεγγάρι». Παράλληλα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διατηρεί πολύ κακή παράδοση στην έδρα της, όπου έχει συγκεντρώσει μόλις επτά βαθμούς μετά από έξι εντός έδρας ματς. Όσους και η Άρσεναλ σε ισάριθμα εκτός, μόνο που τους έχει συγκεντρώσει στα τέσσερα τελευταία ματς! 
 
Γίνεται αντιληπτό πως δεν θα αποτελέσει εύκολη «λεία» και το να φύγει από το Ολντ Τράφορντ χωρίς να χάσει δεν μοιάζει απίθανο. Κάτι που περιμένουμε να πράξει και η Έμπολι.
 
Το σύνολο του Αουρέλιο Αντρεατσόλι συνεχίζει να εντυπωσιάζει στη φετινή Serie A, κυρίως με τις εκτός έδρας εμφανίσεις του.

Μετά από 14 αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει 19 βαθμούς, εκ των οποίων, οι 12 είναι μακριά από την έδρα του! Η αντίπαλός του είναι υπολογίσιμη παρότι δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση (13η θέση), βασίζεται αρκετά στη δύναμη του γηπέδου της, αλλά η απόδοση στην οποία προσφέρεται η νίκη της δεν αντικατοπτρίζει τη διαφορά των δύο ομάδων.
 
Πρόταση 
(19:30) Τορίνο - Έμπολι Χ2 (Διπλή ευκαιρία)
(22:15) Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ Χ2 (Διπλή ευκαιρία)

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0