Betpost

Σκοράρει η Μπράιτον στο Λονδίνο, συνεχίζει το σερί η Γουλβς!

Σκοράρει η Μπράιτον στο Λονδίνο, συνεχίζει το σερί η Γουλβς!

Συνέχεια της 14ης αγωνιστικής στην Premier League και το Bet Post επιλέγει δύο αναμετρήσεις που προσφέρονται για στοιχηματισμό και κέρδος. Η Γουέστ Χαμ φιλοξενεί την «επικίνδυνη» Μπράιτον στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου και η Γουλβς υποδέχεται την Μπέρνλι που… καίγεται για βαθμούς αλλά ταξιδεύει στο Μολινό.

Προ των πυλών βρίσκεται πλέον η 14η αγωνιστική της Premier League, με την Μπράιτον να μεταβαίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου για να συναντήσει την Γουέστ Χαμ, η οποία… οξύμωρα, είδε την απόδοσή της να μειώνεται, από την στιγμή που «έσπασε» το αήττητο σερί των 29 αναμετρήσεων της Λίβερπουλ!

Την ίδια ώρα οι «γλάροι», δεν έχουν επικρατήσει σε επίπεδο πρωταθλήματος εδώ και 2,5 μήνες, και παρότι είχαν ξεκινήσει ιδανικά την σεζόν, εντούτοις συναντούν προβλήματα στο σκοράρισμα.

Παρά ταύτα, η ανασταλτική λειτουργία της Γουέστ Χαμ προσφέρεται για… στοιχηματισμό. Η Μπράιτον δεν έπαψε ποτέ να θεωρείται επικίνδυνη, το 102ο ματς του Πότερ στον πάγκο της ελπίζουμε να αποδειχθεί «γούρικο», και ενδέχεται να βρει τουλάχιστον ένα γκολ, όπως και στις τέσσερις πιο πρόσφατες επισκέψεις της στο εν λόγω γήπεδο.

Την ίδια ώρα η Γουλβς φιλοξενεί την Μπέρνλι στο Μολινό, θέτοντας ως στόχο την διατήρηση ενός αήττητου σερί που έχει διάρκεια από τα μέσα Νοεμβρίου μέχρι και σήμερα. Οι γηπεδούχοι δημιουργούν φάσεις, σκοράρουν στα 8 από τα 13 ματς τους στην σεζόν, ενώ το σύνολο του Σον Ντάις, αν και είναι ανεβασμένο, έχει έναν γολγοθά να ανέβει για να διατηρηθεί στην Premier League.

Το ματς απέναντι στην Γουλβς βρίσκεται στο μπλοκάκι του Σον Ντάις, ως προς την βαθμολογική συγκομιδή, αλλά η αποστολή της Μπέρνλι, μόνο απλή δεν φαίνεται πως θα αποδειχθεί.

Πρόταση:

(21:30) Γουέστ Χαμ – Μπράιτον over 0,5 φιλοξενούμενης

(21:30) Γουλβς – Μπέρνλι 1Χ (διπλή ευκαιρία)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0