Betpost

Νίκες γοήτρου, αλλά και κινήτρου, για Αταλάντα και Γιουβέντους!

Νίκες γοήτρου, αλλά και κινήτρου, για Αταλάντα και Γιουβέντους!
Το στοιχηματικό κουπόνι της Τρίτης (30/11) ελλείψει ευρωπαϊκών διοργανώσεων δεν παρουσιάζει πληθώρα επιλογών, με το ενδιαφέρον μας να στρέφεται στην εμβόλιμη αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος!
Η Αταλάντα υποδέχεται τη Βενέτσια, σε ένα χρονικό σημείο που βρίσκει τους Μπεργκαμάσκι σε ένα αρκετά καλό... φεγγάρι. Διατηρούν ένα αήττητο οκτώ αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, με την τελευταία ήττα να εντοπίζεται στις 20 Οκτωβρίου, όταν έχασαν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Όλντ Τράφορντ με 3-2. Παράλληλα, ρίχνονται στην αναμέτρηση μετά από ένα ιστορικό διπλό στην έδρα της Γιουβέντους (27/11, 1-0).
 
Το σύνολο του Γκασπερίνι με αθόρυβο τρόπο βρίσκεται στην πρώτη τετράδα της Serie A, στο -7 από την κορυφή όπου στέκει μόνη πρώτη πλέον η Νάπολι. Άμεσος στόχος αυτή τη στιγμή μοιάζει η είσοδος στην πρώτη τριάδα, αφού η «εκθρόνιση» της Ίντερ δεν είναι απίθανη. Η Αταλάντα σκοράρει, παίρνει σημαντικά αποτελέσματα εκτός έδρας (βλ. Φιορεντίνα, Γιουβέντους, Ίντερ) και έχει ως μόνο «αγκάθι» την άμυνά της, κάτι που πηγάζει από τον πολύ επιθετικό τρόπο παιχνιδιού της.
 
Η φιλοξενούμενη, Βενέτσια, μπορεί έως τώρα να διάγει πορεία που την φέρνει εκτός της επικίνδυνης ζώνης, αλλά παραμένει ένα από τα φαβορί για τον υποβιβασμό. Τα 21 γκολ που έχει δεχθεί σε 14 παιχνίδια δείχνουν πως η άμυνά της δεν περνά τις «καλύτερες μέρες» της και η επίθεση της Αταλάντα θα βρει πρόσφορο έδαφος για να δημιουργήσει, ενώ τα δώδεκα γκολ που έχει βρει δεν φοβίζουν σε καμία των περιπτώσεων. 
 
Δύο ώρες αργότερα περίπου, η Σαλερνιτάνα υποδέχεται τη Γιουβέντους. Η «Γηραιά Κυρία» βιώνει δύσκολες, αλλά όχι πρωτοφανείς καταστάσεις, με τις αρχές να εξετάζουν τα αρχεία της και κάποια στελέχη του διοικητικού της συμβουλίου. Παρόλα αυτά, αν γυρίσει από το ταξίδι της στο Σαλέρνο με οτιδήποτε άλλο πλην των τριών βαθμών, η αποτυχία θα είναι τεράστια.
 
Η νεοφώτιστη Σαλερνιτάνα είναι με διαφορά η χειρότερη ομάδα του φετινού ιταλικού πρωταθλήματος και δέχεται περίπου δύο γκολ ανά παιχνίδι. Δεν είναι τυχαίο γεγονός, ότι βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αποτελεί μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για ανασύνταξη και... αντεπίθεσων των «μπιανκονέρι».
 
Ναι, η Γιουβέντους έρχεται από δύο σερί άσχημα αποτελέσματα: τη βαριά ήττα από την Τσέλσι (23/11, 4-0) και το διπλό της Αταλάντα μετά από 32 χρόνια (27/11, 1-0). Ωστόσο, αν θέλει να σώσει ό,τι σώζεται από μία άκρως προβληματική χρονιά, από μία έδρα όπως αυτή της Σαλερνιτάνα, δεν επιτρέπεται να φύγει με κάτι άλλο πλην μίας άνετης νίκης.
 
Πρόταση
(19:30) Αταλάντα - Βενέτσια 1 & Over 1.5
(21:45) Σαλερνιτάνα - Γιουβέντους 2 & Over 1.5

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0