Betpost

Λίγα γκολ στο Ντέρμπι – ΚΠΡ, δεν «σπάει» το σερί ούτε τώρα η Έλτσε!

Λίγα γκολ στο Ντέρμπι – ΚΠΡ, δεν «σπάει» το σερί ούτε τώρα η Έλτσε!

Μπορεί το Σαββατοκύριακο να πέρασε και η Δευτέρα (29/11) να μην χαρακτηρίζεται από πληθώρα αναμετρήσεων στο κουπόνι του στοιχήματος, όμως το BET Post έχει επιλέξει και πάλι δύο αναμετρήσεις και σας τις παρουσιάζει. Δυσκολεύεται αλλά διατηρεί χαμηλά το σκορ η Ντέρμπι απέναντι στην ΚΠΡ, υπερασπίζεται την έδρα της η Οσασούνα απέναντι στην Έλτσε.

Τι και αν το Σαββατοκύριακο πέρασε και το BET Post δεν επιβεβαιώθηκε μόλις σε μία περίπτωση, στις οκτώ πιο πρόσφατες αναμετρήσεις που επέλεξε να σας χαρίσει; Σήμερα, Δευτέρα (29/11), παρά το γεγονός πως οι αναμετρήσεις δεν είναι πολλές, έχει βρει τον τρόπο που θα οδηγηθούμε σε στοιχηματισμό και κέρδος.

Επιλέγοντας δύο παιχνίδια, σε Championship και La Liga. Αυτό της Ντέρμπι απέναντι στην ΚΠΡ και αυτό της Οσασούνα κόντρα στην Έλτσε που δεν έχει κάνει «διπλό» στο «σπίτι» της πρώτης από το 1999!

Όσον αφορά την αναμέτρηση της «ουραγού» της δεύτερης τη τάξει αγγλικής κατηγορίας, Ντέρμπι, η ομάδα του Γουέιν Ρούνεϊ βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, οι αφαιρέσεις βαθμών την έχουν αφήσει με μόλις έναν πόντο στο… τέλος και η επικράτησή της προ δύο εβδομάδων επί της ουσίας δεν είχε βαθμολογικό αντίκτυπο.

Η ψυχολογία του συνόλου δεν είναι η ενδεδειγμένη, πράγμα απολύτως λογικό, αλλά όση εντύπωση και αν προξενεί, η Ντέρμπι δεν έχει ηττηθεί σε κανένα ματς στην έδρα της με μεγαλύτερη διαφορά από αυτήν του ενός γκολ. Ταυτόχρονα, η ΚΠΡ δεν είναι φόβητρο για καμία ομάδα σε κάθε εξόρμησή της, σκοράρει και δέχεται σχεδόν τον ίδιο αριθμό τερμάτων και φιλοξενείται από την 15η καλύτερη, εντός έδρας ομάδα του πρωταθλήματος.

Πράγμα δηλαδή αντιστρόφως ανάλογο με την θέση της. Επομένως καταλήγουμε στα… λίγα γκολ στο εν λόγω ματς, με το τελευταίο τους over να προκύπτει πριν από 11 χρόνια!           

Πρόταση:

(21:45) ΚΠΡ – Ντέρμπι under 2,5

(22:00) Οσασούνα – Έλτσε 1Χ (διπλή ευκαιρία)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0