Betpost

Νίκες για Μπέτις και Τσέλσι, με «όπλο» την έδρα τους!

Νίκες για Μπέτις και Τσέλσι, με «όπλο» την έδρα τους!
Πλήρες από επιλογές παρουσιάζεται το κυριακάτικο (28/11) κουπόνι και τα «φώτα» μας στρέφονται σε δύο αναμετρήσεις με αξία στον άσο!
Η Τσέλσι υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Στάμφορντ Μπριτζ και όσο κι αν οι «κόκκινοι διάβολοι» περιμένουν να δουν το πολυπόθητο... ηλεκτροσόκ στον πάγκο να δίνει άλλη ώθηση στην ομάδα τους, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί άμεσα και εύκολα. Πόσο μάλλον απέναντι στην έδρα μίας από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ευρώπη. 
 
Οι μπλε του Λονδίνου παραμένουν μόνοι πρώτοι και αναζητούν το τρίποντο που θα τους διατηρήσει σε απόσταση από τους διώκτες τους στην Premier League. Το σύνολο του Τόμας Τούχελ είναι αήττητο από τις 2 Οκτωβρίου σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας επτά νίκες σε εννιά ματς! Παράλληλα, αποδεικνύει πως έχει έφεση στο σκοράρισμα, αφού σε 12 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα έχει βρει 30 φορές δίχτυα, ενώ έχει μαζέψει την μπάλα από τα δικά του μόλις τέσσερις!
 
Η επικράτηση στο Στάμφορντ Μπριτζ κρίνεται ιδιαίτερα πιθανή και βασισμένοι στο momentum της Τσέλσι, γιατί να μην το κάνει και με περισσότερα από ένα γκολ;
 
Στην έτερη επιλογή μας, η Μπέτις υποδέχεται τη χειρότερη ομάδα του ισπανικού πρωταθλήματος: τη Λεβάντε.
 
Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν «γευτεί» τη χαρά της νίκης μετά από 14 αγωνιστικές και οι επτά βαθμοί που έχουν συγκεντρώσει προέρχονται από ισάριθμες ισοπαλίες. Αντιθέτως, οι γηπεδούχοι έχουν βρει δίχτυα απέναντι σε κάθε ομάδα των «κυβικών» τους, με μοναδικές εξαιρέσεις τις Βιγιαρεάλ, Ρεάλ Μαδρίτης, Σεβίλλη και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Όλες, πλην του «κίτρινου υποβρυχίου» είναι πάνω από την έκτη θέση που βρίσκεται η Μπέτις στη La Liga. Ωστόσο, μία νίκη απέναντι στην αδύναμη Λεβάντε ίσως κριθεί ικανή να την φέρει έως και την πρώτη τετράδα του ισπανικού πρωταθλήματος!
 
Πρόταση
(15:00) Μπέτις - Λεβάντε 1
(18:30) Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1 & Over 1.5

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0