Betpost

Επιστρέφει στις νίκες η Άρσεναλ, «σπάει» το αρνητικό σερί η Μπράιτον!

Επιστρέφει στις νίκες η Άρσεναλ, «σπάει» το αρνητικό σερί η Μπράιτον!
Προ των πυλών βρίσκεται πλέον η 13η αγωνιστική της PremierLeague και το BetPostέχει εντοπίσει με χαρακτηριστική ευκολία τις αναμετρήσεις που μας οδηγούν στο… δεδομένο κέρδος. Στηρίζει την Άρσεναλ, στο «παρθενικό» ματς του Έντι Χάου στον πάγκο της Νιούκαστλ και θεωρεί πως η Μπράιτον θα επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο μήνες, απέναντι στη Λιντς!

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα εξακολουθεί να αναζητά η Νιούκαστλ, η οποία αποτελεί την μοναδική ομάδα της PremierLeagueπου δεν έχει κατορθώσει μετά από 13 αγωνιστικές να γευτεί την χαρά της νίκης.

Ψάχνει το τρίποντο, βλέπει τον Έντι Χάου να κάθεται για πρώτη φορά στον πάγκο της, αλλά η αισιοδοξία δεν δύναται να είναι διάχυτη, αν αναλογιστεί κανείς πως ο Άγγλος τεχνικός δεν έχει κερδίσει ποτέ την Άρσεναλ στο Έμιρεϊτς.

Πρόκειται για την 12η συνάντηση του Χάου με τους «κανονιέρηδες» στην καριέρα του, την ώρα που ο Μικέλ Αρτέτα καλοβλέπει την εν λόγω αναμέτρηση ως την ιδανική ευκαιρία για να επιστρέψει στις νίκες η ομάδα του. Ηττήθηκε με το «βαρύ» 4-0 από την Λίβερπουλ, αντιμετωπίζει μεσοβδόμαδα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θεωρεί πως η αναμέτρηση κόντρα στη Νιούκαστλ, προκύπτει την καλύτερη δυνατή στιγμή!

Λίγο αργότερα, η Μπράιτον υποδέχεται την Λιντς στο Άμεξ, θέτοντας ως μοναδικό της στόχο την επικράτηση απέναντι σε μία σκληροτράχηλη ομάδα που μέχρι τώρα όμως, διόλου εντυπωσιάζει. Αντιθέτως οι «γλάροι», οι οποίοι πραγματοποίησαν το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία τους στην PremierLeague, αλλά είναι δίχως νίκη από τα μέσα Σεπτεμβρίου, δείχνουν ικανοί να το καταφέρουν.

Η παράδοση δείχνει… Μπράιτον, η φόρμα δείχνει… ισοπαλία, αλλά θεωρούμε πως το 101ο ματς του Γκρέιαμ Πότερ στον πάγκο των γηπεδούχων και η αύρα του Άμεξ, θα δώσουν ένα ισχυρό πλεονέκτημα στους γηπεδούχους!

Πρόταση:

(14:30) Άρσεναλ – Νιούκαστλ 1 και over 1,5

(19:30) Μπράιτον – Λιντς 1Χ (Διπλή ευκαιρία)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0