Betpost

Αταλάντα και Ζενίτ για φουλ του... διπλού!

Αταλάντα και Ζενίτ για φουλ του... διπλού!
Οι όμιλοι του Champions League επιστρέφουν, μπαίνοντας στην τελευταία τους ευθεία και στο στοιχηματικό κουπόνι της Τρίτης (23/11) προφανώς κεντρίζουν το ενδιαφέρον αγώνες από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. 
 
Με εξαίρεση το... σοκάρισμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην πρώτη αγωνιστική (14/09, 2-1), η Γιουνγκ Μπόις απογοητεύει στο φετινό Champions League. Δύο μήνες μετά από εκείνη τη νίκη δεν έχει συγκεντρώσει βαθμό, γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα από τη Βιγιαρεάλ (20/10, 4-1) και πλέον, απέναντι στην Αταλάντα, παίζει τα «ρέστα» της για να υπάρξει συνέχεια στην Ευρώπη.

Ωστόσο, το κίνητρο των Ιταλών είναι ακόμα μεγαλύτερο. Εφόσον φύγουν νικητές από την Ελβετία ελπίζουν να μην κερδίσει η Βιγιαρεάλ, ώστε να ορίσουν οι ίδιοι τη μοίρα τους στην τελευταία αγωνιστική, απέναντι στο «κίτρινο υποβρύχιο».
 
Στην έτερη πρόταση, η Μάλμε των μηδέν γκολ υπέρ και δώδεκα κατά, υποδέχεται τη Ζενίτ. Οι Σουηδοί δεν μπορούν να ελπίζουν σε τίποτα με την εικόνα την οποία έχουν, μόνο σε μαθηματικά... σενάρια, σε αντίθεση με τους Ρώσους που εφόσον επικρατήσουν θα έχουν εξασφαλίσει έστω την παρουσία τους στα ζευγαρώματα των «32» του Europa League.

Δεν θα είναι εύκολο, αλλά με δεδομένο πως στην τελευταία αγωνιστική υποδέχονται την περσινή κάτοχο του τροπαίου, Τσέλσι, στην Αγία Πετρούπολη, δεν έχουν και άλλη επιλογή!
 
Πρόταση:
(22:00) Μάλμε - Ζενίτ 2
(22:00) Γιουνγκ Μπόις - Αταλάντα 2

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0