Betpost

Πρώτη νίκη για Κόντε στην Τότεναμ, κάνει «διπλό» η Ρεάλ στην Γρανάδα και συνεχίζει την παράδοση!

Πρώτη νίκη για Κόντε στην Τότεναμ, κάνει «διπλό» η Ρεάλ στην Γρανάδα και συνεχίζει την παράδοση!
Την πρώτη του νίκη στην επιστροφή του στην PremierLeagueαναζητά απέναντι στην Λιντς ο Αντόνιο Κόντε με την Τότεναμ, την ώρα που η Ρεάλ Μαδρίτης ταξιδεύει στην Γρανάδα, για να συναντήσει την τοπική ομάδα και να συνεχίσει μία παράδοση οκτώ χρόνων! Το Bet Postσας καθοδηγεί με… ασφάλεια στο κέρδος!

Η μεγάλη ώρα για τον Αντόνιο Κόντε έχει φτάσει και επίσημα. Ο Ιταλός προπονητής ετοιμάζεται για το πρώτο ματς της επιστροφής του στην Premier League, όπου άπαντες γνωρίζουν πως η ομάδα του είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη. Η Τότεναμ φιλοξενεί την Λιντς, και στοχεύει αποκλειστικά στο τρίποντο, προκειμένου να εκμεταλλευτεί το στραβοπάτημα των Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ και Γουέστ Χαμ και να πλησιάσει την τετράδα.

Από την άλλη πλευρά, η Λιντς του Μαρσέλο Μπιέλσα, μετά το κακό ξεκίνημα που έχει εν γένει πραγματοποιήσει, ναι μεν βελτιώνεται αισθητά, αλλά δεν δείχνει ικανή να φύγει με αποτέλεσμα από ένα τόσο «ειδικών συνθηκών» παιχνίδι. Θα το παλέψει, δεν αποκλείεται να βρει δίχτυα, αλλά ο άσσος μοιάζει αναπόφευκτος και θα έχει… ιταλική φινέτσα.

Την ίδια ώρα, επί ισπανικού εδάφους, η Ρεάλ Μαδρίτης συναντά την Γρανάδα, με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να ακολουθήσει τον δρόμο που «χάραξαν» το Σάββατο (20/11), τόσο η Μπαρτσελόνα του Τσάβι, όσο και η Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Και οι δύο επικράτησαν με 1-0 στο «σπίτι» τους, με τους Μαδριλένους να συναντούν την Γρανάδα, για να συνεχίσουν μία παράδοση οκτώ χρόνων. Το 2013 άλλωστε, ήταν η τελευταία φορά που η Ρεάλ ηττήθηκε με 1-0 από τους γηπεδούχους μακριά από το Σαντιάγκο Μπερναμπέου!

Πρόταση:

(17:15) Γρανάδα – Ρεάλ Μαδρίτης 2

(18:30) Τότεναμ – Λιντς 1

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0