Betpost

Ο τίτλος απαιτεί... διπλό για τη Μίλαν - Με την ανωτερότητα της Σεβίλλης!

Ο τίτλος απαιτεί... διπλό για τη Μίλαν - Με την ανωτερότητα της Σεβίλλης!
Το στοιχηματικό κουπόνι του Σαββάτου (20/11) εμφανίζεται πλήρες, αφού η δράση στα εθνικά πρωταθλήματα επιστρέφει και το ενδιαφέρον μας επικεντρώνεται σε δύο επιλογές με υψηλή απόδοση, από Ιταλία και Ισπανία!
Η Μίλαν «ταξιδεύει» στο Αρτέμιο Φράνκι όπου θα αντιμετωπίσει τη Φιορεντίνα. Το παιχνίδι δεδομένα είναι δύσκολο, αλλά ο τίτλος απαιτεί υπερβάσεις! Το σύνολο του Στέφανο Πιόλι πραγματοποιεί φανταστικό ξεκίνημα στη φετινή Serie A, συγκατοικεί στην πρώτη θέση με τη Νάπολι και παραμένει αήττητο μετά από 12 αγωνιστικές.
Από την άλλη πλευρά, η Φιορεντίνα δεν διάγει τις καλύτερες μέρες της. Ξεκίνησε εντυπωσιακά στο πρωτάθλημα, αλλά ήδη βρίσκεται στο -14 από την πρώτη θέση. Το γήπεδό της μπορεί να αποτελεί το μεγάλο της όπλο, αλλά όλες οι ομάδες υψηλού επιπέδου που κλήθηκαν να περάσουν από εκεί, όπως η Γιουβέντους (06/11, 1-0), η Νάπολι (03/10, 2-1)και η Ίντερ (21/09, 3-1) κατάφεραν να το... αλώσουν. 
Αν οι «ροσονέρι» θέλουν το Σκουντέτο πράγματι, είναι υποχρεωμένοι να πράξουν κάτι ανάλογο και εμείς επιλέγουμε να στηρίξουμε το κίνητρό τους. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που έχουν ένα τόσο καλό και αήττητο πρόσωπο.
Στο έτερο ματς που ξεχωρίζουμε. η Σεβίλλη αγωνίζεται στο Ραμόν Σάντσεθ Πιθκουάν και αντιμετωπίζει την Αλαβές. Οι Σεβιγιάνοι κάνουν πορεία πρωταθλητισμού, αφού βρίσκονται με 27 βαθμούς σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή και δύσκολα θα βρουν σοβαρά εμπόδια απέναντι στην Αλαβές. Οι φιλοξενούμενοι σε πέντε εκτός έδρας αγώνες μετρούν μόλις μία νίκη απέναντι στην Καντίθ (23/10, 2-0), μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Απέναντι στην πανίσχυρη Σεβίλλη δύσκολα θα αλλάξει η μοίρα τους. 
Πρόταση
(17:15) Σεβίλλη - Αλαβές 1 & Over 1.5
(21:45) Φιορεντίνα - Μίλαν 2

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0