Betpost

Δέχεται γκολ από την Άουγκσμπουργκ η Μπάγερν – σκοράρουν ΚΠΡ και Λούτον στην Championship!

Δέχεται γκολ από την Άουγκσμπουργκ η Μπάγερν – σκοράρουν ΚΠΡ και Λούτον στην Championship!
Μπορεί οι αναμετρήσεις της προτελευταίας ημέρας της εβδομάδας να μην είναι πολλές σε αριθμό, όμως το εν λόγω γεγονός δεν κρίνεται… απαγορευτικό για στοιχηματισμό και κέρδη. Η Μπάγερν Μονάχου αντιμετωπίζει την 18η Άουγκσμπουργκ, ενώ την ίδια ώρα η ΚΠΡ και η Λούτον, τίθενται αντιμέτωπες σε ένα «ντέρμπι» της Championship, με γκολ και θέαμα!

Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως η εκάστοτε Παρασκευή, επί της ουσίας αποτελεί ένα… πρώτο πιάτο, ενόψει Σαββατοκύριακου. Στην προκειμένη περίπτωση θα υιοθετήσουμε αυτή την λογική. Το BET Post έχει ξεχωρίσει δύο αναμετρήσεις, και στρέφει την προσοχή του στην Γερμανία και την δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Αγγλίας.

Στην πρώτη περίπτωση, το ενδιαφέρον συγκεντρώνει σαφώς η Μπάγερν Μονάχου και η εξόρμησή της στην έδρα της Άουγκσμπουργκ, η οποία βρίσκεται στην 18η θέση της βαθμολογίας, και έχει βρει δίχτυα μόλις 9 φορές στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, στην συγκεκριμένη αναμέτρηση θα πάμε με την «παράδοση» και όχι με την φόρμα…

Θα στηρίξουμε την προϊστορία των δύο ομάδων, που θέλει την Μπάγερν Μονάχου να κερδίζει αλλά να βλέπει την εστία της να παραβιάζεται στις τέσσερις από τις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της στην εν λόγω έδρα, ευελπιστώντας λοιπόν πως οι γηπεδούχοι θα βρουν τρόπο να κάνουν διψήφια τα γκολ τους!

Την ίδια ώρα, οι επιλογές μας παρουσιάζουν και αγγλικό ενδιαφέρον, με την μοναδική αναμέτρηση της Championship να μην περνά αδιάφορη. Ο λόγος για το ματς της ΚΠΡ με την Λούτον, δύο ομάδες που ναι μεν χωρίζονται από πέντε θέσεις βαθμολογικά, αλλά επί της ουσίας η απόστασή τους είναι δύο βαθμοί!

Σκοράρουν και οι δύο και πιστεύουμε πως κάτι ανάλογο θα συμβεί και σήμερα. Μην ξεχνάμε πως δεν υπάρχει αναμέτρησή τους από το 2007 και έπειτα, στην έδρα της ΚΠΡ, όπου τα γκολ αθροιστικά να είναι λιγότερα από τέσσερα, με το GoalGoal να έχει επιβεβαιωθεί στο έπακρο!

Πρόταση:

(21:30) Άουγκσμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου Over 0,5 γηπεδούχου

(21:45) ΚΠΡ – Λούτον Goal/Goal

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0