Betpost

Η Ιταλία νικά, αλλά δύσκολα - Με το momentum της Δανίας!

Η Ιταλία νικά, αλλά δύσκολα - Με το momentum της Δανίας!
Στο στοιχηματικό κουπόνι της Δευτέρας (15/11) το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου για το Κατάρ και εμείς στηρίζουμε τις ομάδες με κίνητρο!

Η Ιταλία μετά το χαμένο πέναλτι του Ζορζίνιο στο 89' απέναντι στην Ελβετία (12/11, 1-1) μπήκε και επίσημα σε μπελάδες όσον αφορά την πρωτιά της. 

Πλέον, χρειάζεται μία νίκη με αρκετά γκολ, αλλά το πέρασμα από το Μπέλφαστ δεν θα είναι εύκολο. Η Βόρεια Ιρλανδία σκοράρει, αλλά και δέχεται γκολ με το... σταγονόμετρο, ενώ η Ιταλία στα τρία τελευταία της παιχνίδια δεν πετυχαίνει πάνω από δύο γκολ.

Το μέταλλο της Πρωταθλήτριας Ευρώπης μπορεί να φανεί αρκετό για να πάρει τη νίκη, αλλά τα πολλά γκολ δεν μοιάζει εύκολο να κάνουν την εμφανισή τους. 

Στην έτερη επιλογή μας, η Σκωτία υποδέχεται τη Δανία που αναζητά μία ακόμα νίκη που θα την βάλει σε ένα κλαμπ τεσσάρων συλλόγων, οι οποίοι πέτυχαν απόλυτο νικών στα προκριματικά ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου

Το σύνολο του Κάσπερ Χιούλαμτ έχει δύσκολο έργο μπροστά του, αλλά με το momentum με το οποίο μπαίνει στην αναμέτρηση, έχοντας σερί εννέα νίκες, με 30 γκολ υπέρ του και μόλις ένα κατά, του δίνουν ένα μεγάλο αβαντάζ. Πόσο μάλλον, αν αναλογιστεί κανείς πως μπορεί να γράψει ιστορία σήμερα!

Πρόταση
(21:45) Σκωτία - Δανία 2
(21:45) Βόρεια Ιρλανδία - Ιταλία 2 & Under 3.5

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0