Betpost

Πορτογαλία και Κροατία «τσεκάρουν» το εισιτήριό τους για το Κατάρ!

Πορτογαλία και Κροατία «τσεκάρουν» το εισιτήριό τους για το Κατάρ!
Το στοιχηματικό κουπόνι της Κυριακής (14/11) είναι γεμάτο από αγωνιστική δράση, μιας και τα προκριματικά για το Μουντιάλ του 2022 ολοκληρώνονται, με τις δικές μας επιλογές να βασίζονται στο κίνητρο.
Ανάμεσα στα δέκα σημερινά (14/11) παιχνίδια, αναζητούμε αυτά που το διακύβευμα είναι μεγάλο. Εν ολίγοις, αυτά που κρίνουν την πρόκριση και υπάρχει κίνητρο. Το πρώτο από αυτά είναι το ματς της Κροατίας με τη Ρωσία

Αμφότερες οι ομάδες έρχονται από πολύ επιβλητικές νίκες. Η Ρωσία επικράτησε με 6-0 της Κύπρου (11/11), ενώ η Κροατία με ανάλογη άνεση κέρδισε με 7-1 τη Μάλτα (11/11). Πλέον, στην τελευταία αγωνιστική -εξαιρουμένων των playoffs- καλούνται να διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους, σε ένα ματς που θα ορίσει ποιος θα εξασφαλίσει την πρόκριση και ποιος θα μπει στη «ρώσικη ρουλέτα» των playoffs.

Οι δύο ομάδες έχουν χτίσει τα σερί τους με πέντε και έξι αντίστοιχα παιχνίδια χωρίς ήττα, αλλά με τη Ρωσία να ταξιδεύει στην Κροατία, ο πρώτος λόγος κλίνει προς τη γηπεδούχο. Άλλωστε, με τους «Τσάρους» να βρίσκονται στο +2 στη βαθμολογία, το σύνολο του Ντάλιτς «καίγεται» για τη νίκη, καθώς μόνο έτσι θα έχει «τσεκάρει» στο τέλος της βραδιάς την πρόκρισή του στο Κατάρ. 

Κάτι ανάλογο συμβαίνει κι ανάμεσα στην Πορτογαλία και τη Σερβία

Η ισοπαλία που έφερε το σύνολο του Φερνάντο Σάντος απέναντι στην Ιρλανδία (11/11, 0-0) κόστισε δύο βαθμούς, αλλά και πάλι αφήνει τον πρώτο λόγο στην Ιβηρική χώρα. Αρκεί να μην ηττηθεί απέναντι στους Σέρβους, οι οποίοι με δεδομένο πως θα καίγονται για τη νίκη και μόνο, αναμένεται να αφήσουν αρκετούς χώρους ανοιχτούς στην άμυνά τους.

Κι αν συμβεί αυτό, η «παρέα» του Κριστιάνο Ρονάλντο θα ψάξει τρόπους για να διώξει το άγχος νικώντας και όχι περιμένοντας απλά να μην χάσει.

Πρόταση:
(16:00) Κροατία - Ρωσία 1
(21:45) Πορτογαλία - Σερβία 1

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0