Betpost

Παίρνει το «διπλό» η Πορτογαλία με τον Ρονάλντο, σκοράρουν Σλοβακία και Σλοβενία!

Παίρνει το «διπλό» η Πορτογαλία με τον Ρονάλντο, σκοράρουν Σλοβακία και Σλοβενία!
Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται για ακόμη μία φορά τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, και οι επικείμενες συναντήσεις των ευρωπαϊκών χωρών, για τον καθορισμό των θέσεων που θα οδηγήσουν σε ένα μακρινό… ταξίδι με έδρα το Κατάρ! Η Εθνική μας φιλοξενεί την Ισπανία, στην προ τελευταία αγωνιστική του θεσμού, αλλά μεγαλύτερη σημασία δίνει το BNSportsσε δύο άλλες αναμετρήσεις. Σε ματς που… προσφέρονται για στοιχηματισμό και κέρδος, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο βεβαίως να μονοπωλεί το ενδιαφέρον

Πορτογαλία σημαίνει Κριστιάνο Ρονάλντο και αντιστοίχως… Κριστιάνο Ρονάλντο σημαίνει Πορτογαλία. Κάπως έτσι σκέφτεται ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης, όταν το σύνολο του Φερνάντο Σάντος καλείται να αγωνιστεί. Όπως δηλαδή συμβαίνει και σήμερα (11/11), στο ματς των Ίβηρων απέναντι στην Ιρλανδία, για λογαριασμό του 1ου ομίλου των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αναφερόμαστε βεβαίως στον Πορτογάλο σούπερ σταρ, διότι του απομένουν μόλις δύο γκολ, προκειμένου να φτάσει τα 800 τέρματα καριέρας, σε όλες τις διοργανώσεις, ανεξαρτήτως θεσμού, ή συλλογικού και διασυλλογικού επιπέδου. Και σε κάτι τέτοιες ημέρες, ο σύλλογος ή η χώρα που φιλοξενεί τον Ρονάλντο «παρασύρεται». Οπότε, θα επιλέξουμε το «διπλό» των Πορτογάλων σε μία δύσκολη έδρα, αλλά με μία απόδοση που… αξίζει.

Δεύτερη επιλογή του Bet Post, αποτελεί το Goal/Goal στην αναμέτρηση της Σλοβακίας απέναντι στην Σλοβενία. Ένα «κλειστό» ματς ανάμεσα σε δύο φύσει αμυντικές ομάδες, που δύσκολα ανοίγονται ή πείθουν με το ποδόσφαιρο που παράγουν. Ήρθε η ώρα όμως να «σπάσει» η παράδοση. Να σκοράρουν αμφότερες για πρώτη φορά σε αναμέτρησή τους στον 21ο αιώνα, και να προσφέρουν γκολ και θέαμα, δικαιώνοντας και εμάς που τις επιλέξαμε στην δυάδα των προκριματικών!

Πρόταση:

(22:00):  Ιρλανδία – Πορτογαλία 2

(22:00): Σλοβακία – Σλοβενία Goal/Goal
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0