Betpost

Στήριξη στα φαβορί: Νίκη με γκολ για Νάπολι και Λάτσιο!

Στήριξη στα φαβορί: Νίκη με γκολ για Νάπολι και Λάτσιο!
Τα εθνικά πρωταθλήματα βρίσκονται σε πλήρη δράση, αλλά στο κουπόνι της Κυριακής (07/11) ξεχωρίζουν δύο σημεία από τη Serie A!
Η Λάτσιο υποδέχεται στην έδρα της μία από τις χειρότερες ομάδες του ιταλικού πρωταθλήματος φέτος, τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά: τη Σαλερνιτάνα!
 
Το σύνολο του Μαουρίτσιο Σάρι έχει σκοράρει σε κάθε παιχνίδι που έχει δώσει φέτος εντός έδρας, κάτι που αναμένεται να πράξει και απέναντι στη νεοφώτιστη φιλοξενούμενη, η οποία βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. 
 
Η νίκη της Σαλερνιτάνα επί της Βενέτσια (26/10, 2-1) ήταν η πρώτη που πέτυχε εκτός έδρας τη φετινή σεζόν, αλλά αποδείχθηκε μία καλή «παρένθεση», αφού στην αμέσως επόμενη αναμέτρηση έχασε από τη Νάπολι (31/10, 1-0) για να καταγράψει την όγδοη ήττα της σε έντεκα ματς. 
 
Αντιθέτως, η Λάτσιο μετρά πέντε νίκες εκ των οποίων οι τέσσερις έχουν έρθει στο Ολίμπικο και το να μην δώσει συνέχεια στο σερί της, σκοράροντας δύο γκολ (όσος είναι και ο μέσος όρος της) μοιάζει εξαιρετικά απίθανο!
 
Την ίδια ώρα με το προαναφερθέν ματς (19:00), η Νάπολι υποδέχεται τη Βερόνα
 
Οι «παρτενοπέι» συνεχίζουν να τρελαίνουν κόσμο φέτος στο ξεκίνημά τους, έχοντας αφήσει μόλις δύο βαθμούς στις έντεκα έως τώρα αγωνιστικές που έχουν δώσει. 
 
Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι σκοράρει με ευκολία (2.3 γκολ κατά μέσο όρο) ενώ έχει δεχτεί μόλις τρία γκολ! 
 
Το αστέρι της ΒερόναΤζιοβάνι Σιμεόνε, ίσως... χαλάσει το σερί των τεσσάρων αγωνιστικών που μετρούν οι Ναπολιτάνοι χωρίς να δεχτούν γκολ, αλλά η 8η Βερόνα να «κόψει» βαθμούς από αυτήν τη Νάπολι, μοιάζει απίθανο.
 
Πρόταση
(19:00) Λάτσιο - Σαλερνιτάνα 1 & Over 1.5
(19:00) Νάπολι - Βερόνα 1 & Over 1.5
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0