Betpost

Σκοράρει και πάλι εκτός έδρας η Γουλβς, υπερασπίζεται την παράδοσή της η Μπόρνμουθ!

Σκοράρει και πάλι εκτός έδρας η Γουλβς, υπερασπίζεται την παράδοσή της η Μπόρνμουθ!

Προ των πυλών είναι πλέον η 11η αγωνιστική της Premier League, με το ντέρμπι του Μάντσεστερ να τραβάει τα βλέμματα, αποτελώντας αδιαμφισβήτητα το μεγαλύτερο ματς της εν λόγω στροφής της Premier League. Ωστόσο, το ενδιαφέρον μας προσελκύει και το ματς της Κρίσταλ Πάλας με την Γουλβς, την ώρα που στην Championship η Σουόνσι καλείται να πάρει ένα «διπλό» έναντι της Μπόρνμουθ μετά από 14 χρόνια.

Πρόκειται αναμφίβολα για το μεγαλύτερο ματς της 11ης  αγωνιστικής της Premier League. Ο λόγος φυσικά για το ντέρμπι του Μάντσεστερ. Γιουνάιτεντ εναντίον Σίτι, με το μέλλον του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να είναι δυσοίωνο, και τις μνήμες από το «ιστορικό» διπλό της Λίβερπουλ πριν από μία εβδομάδα, να τρομάζουν άπαντες στις τάξεις των «κόκκινων».

Ωστόσο, στοιχηματικά το BN Sports επέλεξε μία άλλη αναμέτρηση. Αυτή της Κρίσταλ Πάλας απέναντι στην Γουλβς στο Σέλχαρστ Παρκ, σε ένα ματς ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες, που διαρκώς βελτιώνονται και συνήθως καταλήγουν να σκοράρουν αμφότερες στα παιχνίδια τους στο εν λόγω γήπεδο. Στρέφουμε την προσοχή μας στους φιλοξενούμενους, που δεδομένα θα ψάξουν το γκολ, και καταλήγουμε στο Over 0,5 σε ολόκληρη την αναμέτρηση, πράγμα που έχει επιβεβαιωθεί στις έξι από τις επτά πιο πρόσφατες επισκέψεις τους.

Η δεύτερη αναμέτρηση για να ολοκληρωθεί η δυάδα, εδρέυει και πάλι σε αγγλικό έδαφος, αλλά αφορά την Championship και το ματς της Μπόρνμουθ με την Σουόνσι. Η πρώτη βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, η δεύτερη στο… δεύτερο μισό της βαθμολογίας, και επακολούθως το φαβορί είναι οι γηπεδούχοι.

Μπορούν να επιβεβαιώσουν το Over 1,5, ενώ και η τελευταία φορά που ηττήθηκαν από την Σουόνσι στο «σπίτι» τους, χρονολογείται πριν από 14 χρόνια.

ΠΡΟΤΑΣΗ:

(17:00) Κρίσταλ Πάλας – Γουλβς Over 0,5 φιλοξενούμενης

(17:00) Μπόρνμουθ – Σουόνσι 1Χ και Over 1,5    

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0