Betpost

Με το μυαλό στην Λίβερπουλ, «κλειδώνει» πρόκριση η Γουέστ Χαμ – συνεχίζει αήττητη εκτός έδρας η Νάπολι!

Με το μυαλό στην Λίβερπουλ, «κλειδώνει» πρόκριση η Γουέστ Χαμ – συνεχίζει αήττητη εκτός έδρας η Νάπολι!

Προ των πυλών βρίσκεται πλέον η 4η στροφή του Europa League, με τις κρισιμότερες αναμετρήσεις μέχρι τις… επόμενες να λαμβάνουν χώρα στην δεύτερη τη τάξει, κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Η Γουέστ Χαμ ταξιδεύει στο Γκενκ για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, με φόντο την… πρόκριση, και η Νάπολι αντιμετωπίζει μακριά από την Ιταλία την Λέγκια Βαρσοβίας, στο ντέρμπι κορυφής του 3ου ομίλου του θεσμού.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και πάλι η 4η «στροφή» του Europa League, σε μία αγωνιστική που συνηθίζει να καθορίζει εν πολλοίς και το… μέλλον των ομάδων στην διοργάνωση, με τις ομάδες να έχουν πλέον προσαρμοστεί στις συνθήκες, και τους ομίλους να διαμορφώνονται, ενόψει των δύο τελευταίων αναμετρήσεων, μέχρι και την περίοδο των Χριστουγέννων.

Σε αυτό το πλαίσιο, το BN Sports έχει ξεχωρίσει και πάλι δύο αναμετρήσεις, που προσφέρονται για… ποντάρισμα και κέρδος. Η αρχή γίνεται στην αναμέτρηση της Γκενκ κόντρα στην Γουέστ Χαμ, με τα «σφυριά» σαφώς να έχουν απουσίες, αλλά και το μυαλό στην επικείμενη αναμέτρηση του Σαββατοκύριακου κόντρα στην Λίβερπουλ.

Το σύνολο του Ντέιβιντ Μόγιες βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, και στοχεύει πλέον στο 4/4 στην Ευρώπη, για πρώτη φορά στην ιστορία του, και δίχως μάλιστα να έχει δεχθεί γκολ. Αυτό είναι που ψάχνει και ο Μάικλ Αντόνιο, που θα βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης, ενώ οι στημένες φάσεις αναμένεται και πάλι να διαδραματίσουν κομβικό ρόλο στην εξέλιξη της αναμέτρησης.

Λίγο αργότερα, η πρωτοπόρος του 3ου ομίλου, Λέγκια Βαρσοβίας, φιλοξενεί τη Νάπολι, με μοναδικό στόχο να διατηρηθεί στην κορυφή του γκρουπ. Ωστόσο η αποστολή της μόνο απλή υπόθεση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Και αυτό διότι, έχει απέναντί της την καλύτερη ή μάλλον… την πιο σταθερή ομάδα της Serie A, η οποία δεν έχει ηττηθεί μακριά από την έδρα της, από τον Απρίλιο του 2021 σε όλες τις διοργανώσεις. Πιθανώς, το σερί θα συνεχιστεί και στην Βαρσοβία, με τη Νάπολι να μην είναι αδιάφορη, και να περνά στην κορυφή αν κατορθώσει να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο.

ΠΡΟΤΑΣΗ:                                                                                                                         

(19:45) Γκενκ – Γουέστ Χαμ X2 και Over 1,5

(22:00) Λέγκια Βαρσοβίας – Νάπολι Χ2 και Under 4,5

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0