Betpost

Στήριξη σε Λίβερπουλ και επιβεβλημένο ρίσκο με Άγιαξ!

Στήριξη σε Λίβερπουλ και επιβεβλημένο ρίσκο με Άγιαξ!
Το στοιχηματικό κουπόνι της Τετάρτης (03/11) παρουσιάζει πλήθος επιλογών, με αυτές του Champions League προφανώς να ξεχωρίζουν. Σε Λίβερπουλ και Άγιαξ επικεντρώνεται το δικό μας ενδιαφέρον!
Το εντός συνόρων στραβοπάτημα της Λίβερπουλ απέναντι στην Μπράιτον (31/10, 2-2) δεν αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα του τι παρουσιάζει τη φετινή σεζόν η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ
 
Οι «κόκκινοι» παραμένουν αήττητοι σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στο Champions League συγκεκριμένα κατάφεραν να φύγουν με το 3-2 από την έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης πριν δυο εβδομάδες. 
 
Πλέον, με τους Ισπανούς να έρχονται στο Anfield για να διεκδικήσουν τις πιθανότητες τους, δεν μοιάζει πιθανό να αλλάξει δραματικά η εικόνα του αγώνα. Αντιθέτως! 
 
Η ορμή της έδρας της Λίβερπουλ και ο σεληνιασμένος Μοχάμεντ Σαλάχ, μοιάζουν αρκετά για να φέρουν μια άνετη νίκη στην πλευρά των Άγγλων, αφού τα 11 γκολ στα τρία ματς που έχουν δώσει ως τώρα, δείχνουν πως βρίσκουν δίχτυα 3.3 φορές - κατά μέσο όρο - ανά παιχνίδι, ενώ δέχονται περίπου 1.2! 
 
Με παρόμοια λογική στρέφονται τα φώτα μας στην αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με τον Άγιαξ.
 
Η εκπληκτική κατάσταση του Αίαντα, αλλά και το γεγονός πως ο Χάαλαντ απουσιάζει, έχουν τρέψει σε στοιχηματικο φαβορί τους Ολλανδούς. Λογικό, αφού στην τελευταία τους συνάντηση διέλυσαν τους Βεστφαλούς με 4-0 (19/10)!
 
Όπως γίνεται κατανοητό, από τα έντεκα γκολ που έχει βρει ως τώρα, ο Άγιαξ σκοράρει με ευκολία. Αντιθέτως, η Ντόρτμουντ δεν βρίσκει δίχτυα με άνεση, αφού το έχει πράξει μόλις τρεις φορές, με τις δύο να είναι μακριά από το σπίτι της. 
 
Δεδομένα υπάρχει ρίσκο, αλλά η εικόνα των δύο ομάδων δεν αφήνει περιθώρια από τη στηριξη στον Αίαντα.
 
Πρόταση 
(22:00) Λίβερπουλ - Ατλέτικο Μαδρίτης 1 & Over 1.5
(22:00) Ντόρτμουντ - Άγιαξ 2

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0