Betpost

Αντιδρά αλλά δέχεται γκολ η Γιουβέντους, περνάει από το Κίεβο η Μπαρτσελόνα!

Αντιδρά αλλά δέχεται γκολ η Γιουβέντους, περνάει από το Κίεβο η Μπαρτσελόνα!

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η 4η αγωνιστική του Champions League, με το BN Sports να ξεχωρίζει δύο αναμετρήσεις, και να σας τις παρουσιάζει. Ο λόγος για το ματς της Γιουβέντους κόντρα στην Ζενίτ, με τους Ιταλούς να θέλουν να βγάλουν αντίδραση, αλλά και το ταξίδι της Μπαρτσελόνα στο Κίεβο, για να συναντήσει την Ντιναμό, και να διπλασιάσει τις νίκες της απέναντί της!

Η μεγάλη στιγμή για την 4η αγωνιστική του Champions League έχει φτάσει, με τα τέσσερα από τα οκτώ γκρουπ να στοχεύουν σε θετικά αποτελέσματα, στην στροφή του θεσμού που πολλοί θεωρούν πως αποτελεί και την σημαντικότερη ενόψει της συνέχειας.

Κάπως έτσι άλλωστε, φημολογείται πως ατενίζει και η Μπαρτσελόνα το ταξίδι της στο Κίεβο για να συναντήσει την Ντιναμό, από την οποία επιθυμεί να αντλήσει όλους τους βαθμούς που έχει στην διάθεσή της, στις δύο αναμετρήσεις τους.

Το πρώτο βήμα άλλωστε έγινε πράξη. Οι «μπλαουγκράνα», που μέχρι τότε μετρούσαν μηδέν βαθμούς και «μηδέν» γκολ υπέρ τους, άνοιξαν το σκορ λίγο πριν από την λήξη του ημιχρόνου με τον Ζεράρ Πικέ, και δίχως να εντυπωσιάσουν, διατήρησαν το προβάδισμά τους μέχρι το τέλος.

Ωστόσο, ακόμη και μετά την απόλυση του Ρόναλντ Κούμαν, η αγωνιστική κατάσταση της Μπαρτσελόνα δεν φαίνεται να έχει διαφοροποιηθεί. Ο Ολλανδός έχασε την θέση του μετά την ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και η συνέχεια κόντρα στην Άλαβες και το τελικό 1-1, αναδεικνύει τα ζητήματα που έχουν να λύσουν οι Ισπανοί. Πιθανώς και ο τέως ποδοσφαιριστής τους Τσάβι, ο οποίος βρίσκεται ένα βήμα από την ανάληψη της τεχνικής τους ηγεσίας.

Ωστόσο, το «διπλό» στο Κίεβο, μπορεί να μην αποτελεί μία απλή υπόθεση, αλλά θεωρείται εφικτό. Η Μπαρτσελόνα καλείται να βγάλει αντίδραση, και το ματς του Καμπ Νόου, απέδειξε πως οι γηπεδούχοι δεν έχουν μεγάλες επιθετικές αρετές, ώστε να το κάνουν ακόμη… δυσκολότερο.

Την ίδια ώρα, αντίδραση καλείται να βγάλει και η Γιουβέντους, προκειμένου να συνεχίσει την θετική της πορεία στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ούσα πρώτη, αήττητη και δίχως να έχει δεχθεί γκολ! Απέναντι της είναι η Ζενίτ. Η ομάδα που την δυσκόλεψε στην Ρωσία, αλλά ποτέ δεν της έχει βάλει γκολ τα τελευταία 13 χρόνια.

Μία «παράδοση» που μπορεί να σπάσει στην επικείμενη συνάντησή τους, αν αναλογιστεί κανείς πως η Ζενίτ έχει βρει δίχτυα 11 φορές σε δύο ενενηντάλεπτα, με την «Μεγάλη Κυρία» να μετρά δύο διαδοχικές ήττες επί ιταλικού εδάφους.

ΠΡΟΤΑΣΗ:

(22:00): Γιουβέντους – Ζενίτ Goal/Goal

(22:00): Ντιναμό Κιέβου – Μπαρτσελόνα 2

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0