Betpost

Εμπνέει εμπιστοσύνη η Νάπολι, αλλά και ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο!

Εμπνέει εμπιστοσύνη η Νάπολι, αλλά και ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο!
Το στοιχηματικό κουπόνι της Κυριακής (31/10) ξεχειλίζει από επιλογές, αλλά η προσοχή μας στρέφεται στη Νάπολι εκτός συνόρων και στον Παναθηναϊκό εντός, που στην έδρα του έχει δώσει εξαιρετικά δείγματα γραφής!
Η έως τώρα πορεία του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο δεν είναι δυνατόν να περάσει απαρατήρητη. 

Οι «πράσινοι» σε τρεις εντός έδρας αναμετρήσεις μετρούν ισάριθμες νίκες, έχοντας βρει 13 (!) γκολ, με τον Καρλίτος να έχει πετύχει τα επτά από αυτά!

Η «μεταμόρφωση» της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς όταν πατά το «χορτάρι» του Απόστολος Νικολαΐδης θεωρείται δεδομένη και απέναντι στον ΟΦΗ, μία ομάδα που δέχτηκε τρία γκολ από τον ΠΑΟΚ (03/10) και την ΑΕΚ (19/09), κρίνεται εξαιρετικά πιθανό να επικρατήσει, με περισσότερα από ένα γκολ να κάνουν την εμφάνισή τους.

Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και στη συνάντηση της Σαλερνιτάνα με τη ΝάπολιΟι «παρτενοπέι» βήμα-βήμα ισοφαρίζουν το εκπληκτικό ξεκίνημα της σεζόν 2017/18 και απέναντι σε μία από τις χειρότερες ομάδες της Serie A, δύσκολα θα αντιμετωπίσουν προβλήματα.

Η Σαλερνιτάνα βρίσκεται στη 19η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αφού έχει δεχθεί 22 γκολ σε δέκα αναμετρήσεις. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι έχει μαζέψει την μπάλα από την εστία της μόνο τρεις φορές, ενώ έχει φιλοδωρήσει τους αντιπάλους της με 22 τέρματα συνολικά. 

Το momentum των Ναπολιτάνων είναι τέτοιο, που μοιάζει απίθανο όχι μόνο να αφήσουν βαθμούς απέναντι στους νεοφώτιστους, αλλά και να το πράξουν με μόνο ένα γκολ!

Πρόταση 
(17:15) Παναθηναϊκός - ΟΦΗ 1 & Over 1.5
(19:00) Σαλερνιτάνα - Νάπολι 2 & Over 1.5

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0