Betpost

Διπλό κορυφής για Ατλέτικο – Δεν «σηκώνει» κεφάλι η Πορντενόνε!

Διπλό κορυφής για Ατλέτικο – Δεν «σηκώνει» κεφάλι η Πορντενόνε!

Το στοιχηματικό κουπόνι της Πέμπτης (28/10) δεν «ξεχειλίζει» από επιλογές, αλλά ένα σημείο από τη La Liga και ένα από τη Serie B έχουν μεγάλη αξία!

Η κατάσταση είναι ξεκάθαρη για την Ατλέτικο Μαδρίτης: νικά στην έδρα της Λεβάντε και «πιάνει» κορυφή! Το έργο της, άλλωστε, δεν κρίνεται ιδιαίτερα δύσκολο.

Η γηπεδούχος βρίσκεται στη 19η θέση και δεν έχει «γευτεί» τη χαρά της νίκης στο φετινό πρωτάθλημα. Λογικό, αν σκεφτεί κανείς πως δέχεται 1.8 γκολ -κατά μέσο όρο- ανά παιχνίδι.

Στα τελευταία της πέντε παιχνίδια έχει ηττηθεί στα τέσσερα, ενώ με εξαίρεση αυτό με τη Σεβίλλη (24/10, ήττα με 5-3) δεν κατάφερε να βρει δίχτυα σε κανένα.

Αν η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε έχει ως στόχο την υπεράσπιση του τίτλου, σε τέτοια ματς οφείλει να μην έχει βαθμολογικές απώλειες.

Στην έτερη επιλογή, η Πορντενόνε αποτελεί τον «σάκο του μποξ» στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου. Έχει καταφέρει να γλιτώσει την ήττα μόλις δύο φορές, δεν έχει κερδίσει σε καμία από τις εννιά έως τώρα αναμετρήσεις της και δέχεται 2.3 γκολ -κατά μέσο όρο- ανά ματς.

Από την άλλη, η Κόμο μοιάζει να βρίσκει τα πατήματά της για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και έχει «χτίσει» ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων, όπου μετρά δύο ισοπαλίες και δύο νίκες.

Αγωνιζόμενη στην έδρα της, γνωρίζει πως πρέπει να τις τριτώσει, αν θέλει να απομακρυνθεί από… μπελάδες και η αναμέτρηση απέναντι στην Πορντενόνε είναι η τέλεια ευκαιρία.

Πρόταση

Λεβάντε – Ατλέτικο Μαδρίτης 2

Κόμο – Πορντενόνε 1

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0