Betpost

Περνάει η Λίβερπουλ με τον Τσιμίκα βασικό – σκοράρει στο Μπριτάνια η Στόουκ!

Περνάει η Λίβερπουλ με τον Τσιμίκα βασικό – σκοράρει στο Μπριτάνια η Στόουκ!
Οι αναμετρήσεις του CarabaoCupστην Αγγλία συνεχίζονται, και πλέον, μετά τις προκρίσεις της Άρσεναλ και της Τσέλσι, η προσοχή στρέφεται στις υπόλοιπες ομάδες του Big6 που σκοπεύουν να κάνουν το ίδιο, και να εξασφαλίσουν την συνέχειά τους στον θεσμό. Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει την Πρέστον, με τον Κώστα Τσιμίκα πιθανότατα να επιστρέφει στο βασικό σχήμα, ενώ η Στόουκ υποδέχεται την Μπρέντφορντ, σε ένα ματς με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και… αρκετά γκολ!

Πολύ σημαντικές για την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, ακόμη και αν μιλάμε για τον τρίτο τη τάξει, σημαντικότερο θεσμό στην Αγγλία, αποδείχθηκαν οι προκρίσεις της Άρσεναλ και της Τσέλσι στους «8» του Λιγκ Καπ, με τις λονδρέζικες ομάδες να προσπερνούν τα εμπόδια των Λιντς και Σαουθάμπτον, και να κατορθώνουν με τους αναπληρωματικούς τους, να εξασφαλίσουν την συνέχειά τους στον θεσμό.

Κάτι αντίστοιχο επιθυμούν να πραγματοποιήσουν σήμερα (27/10) και η Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Σίτι, όμως η προσοχή του BetPostδεν στρέφεται τόσο στην αναμέτρηση των «πολιτών», όσο σε ένα ματς με έντονο… άρωμα PremierLeague.

Ο λόγος για την αναμέτρηση της Στόουκ με την Μπρέντφορντ. Η δυναμική του Μπριτάνια είναι τέτοια ώστε οι γηπεδούχοι να κατορθώσουν να σκοράρουν απέναντι στις «μέλισσες», οι οποίες για ακόμη ένα ματς θα επιχειρήσουν να παίξουν το παιχνίδι τους, και να σκοράρουν, όπως άλλωστε συχνά-πυκνά κατορθώνουν.

Την ίδια ώρα, στο ματς της Λίβερπουλ με την Πρέστον, η διαφορά των δύο ομάδων, σαφώς και είναι τεράστια, ακόμα και αν οι φιλοξενούμενοι παραταχθούν με τις… δεύτερες επιλογές τους. Ο Κώστας Τσιμίκας θα ξεκινήσει βασικός, η Λίβερπουλ θα επιχειρήσει να τελειώσει την υπόθεση όσο το δυνατόν ταχύτερα, και πιθανότατα θα το πετύχει με χαρακτηριστική ευκολία.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως μιλάμε για την μοναδική αήττητη ομάδα της PremierLeagueμαζί με την Τσέλσι, την ώρα που η Πρέστον δεν είναι σταθερή και μετρά μία νίκη στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις της, σε όλες τις διοργανώσεις.

ΠΡΟΤΑΣΗ:

(21:45) Πρέστον – Λίβερπουλ και Over 2,5

(21:45) Στόουκ – Μπρέντφορντ Over 0,5 γηπεδούχου

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0