Betpost

Στηρίζεται στην έδρα της η Άρσεναλ – Η Ανζέ «σπάει» την κακή της παράδοση!

Στηρίζεται στην έδρα της η Άρσεναλ – Η Ανζέ «σπάει» την κακή της παράδοση!

Το στοιχηματικό κουπόνι της Παρασκευής (22/10) είναι φτωχό λόγω έλλειψης μεγάλης δραστηριότητας στα εθνικά πρωταθλήματα, αλλά μία επιλογή από την Premier League και μία από τη Ligue 1, κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Η εμφάνιση της Άρσεναλ απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας (18/10, 2-2) αποτέλεσε ένα αγωνιστικό και βαθμολογικό πισωγύρισμα για τους «κανονιέρηδες», αλλά δεν αναίρεσε το μεγαλύτερό τους όπλο στη φετινή σεζόν: τη δύναμη της έδρας τους!

Το σύνολο του Μικέλ Αρτέτα έχει ηττηθεί μόνο μία φορά φέτος εντός έδρας, στις αρχές της Premier League, από την Τσέλσι (22/08, 0-2). Έπειτα, ακολούθησε η βαριά εκτός έδρας ήττας με 0-5 από τη Μάντσεστερ Σίτι (28/08), αλλά η ομάδα έβγαλε αντίδραση.

Πλέον, δύο μήνες μετά, διατηρεί ένα αήττητο έξι αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας τρεις νίκες και μία ισοπαλία στο «σπίτι» της, σερί που δεν αναμένεται να σπάσει απέναντι σε μία ομάδα που έχει γευτεί τη χαρά της νίκης μακριά από την έδρα της, μόνο μία φορά, απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (25/09, 0-1).

Στην άλλη επιλογή μας για απόψε (22/10), η Σεντ Ετιέν υποδέχεται την Ανζέ, που διάγει μία από τις καλύτερες ημέρες της ιστορίας της και βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα του γαλλικού πρωταθλήματος με 16 βαθμούς.

Αντιθέτως, η Σεντ Ετιέν δεν έχει καταφέρει να κερδίσει κανένα από τα πρώτα δέκα της παιχνίδια στο πρωτάθλημα, δίνοντας στην αντίπαλό της την τέλεια ευκαιρία για να «σπάσει» μία κακή παράδοση που κρατάει 28 χρόνια και την θέλει να μην νικά στον Ζοφρουά-Γκισάρ, όποτε το «επισκέπτεται».

Πρόταση

(22:00) Άρσεναλ – Άστον Βίλα 1

(22:00) Σεντ Ετιέν – Ανζέ Χ2 (Διπλή ευκαιρία)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0