Betpost

Με την «ορμή» της Μπάγερν και την έδρα της Γιουνγκ Μπόις!

Με την «ορμή» της Μπάγερν και την έδρα της Γιουνγκ Μπόις!
Στο στοιχηματικό κουπόνι της Τετάρτης (20/10) τα «φώτα» πέφτουν στις αναμετρήσεις του Champions League, όπου ξεχωρίζουν δύο σημεία, στον 5ο και τον 6ο όμιλο!
Η ορμή της Μπάγερν Μονάχου, εντός και εκτός συνόρων, δεν γίνεται να αγνοηθεί. Οι Βαυαροί έχουν πετύχει 8 γκολ στις δύο αναμετρήσεις τους στο Champions League και απέναντι στην Μπενφίκα δεν αναμένεται να αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα, ακόμα κι αν το ματς διεξάγεται στο Ντα Λουζ. 
 
Το σύνολο του Γιούλιαν Νάγκελσμαν επικράτησε με το εμφατικό 5-1 της Μπάγερ Λεβερκούζεν (17/10), με τα πέντε γκολ να έχουν σημειωθεί ήδη από το πρώτο ημίχρονο και να δίνουν τη δυνατότητα στην Mia San Mia, να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές, ώστε βασικά στελέχη της ομάδας να είναι ξεκούραστα απέναντι στους «αετούς». 
 
Η ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων είναι μεγάλη και παρά τη σπουδαία νίκη που πέτυχε η Μπενφίκα απέναντι στην Μπαρτσελόνα (29/09, 3-0), δύσκολα θα μπορέσει να «κλέψει» κάτι από το ματς, αφού βρίσκει την αντίπαλό της σε εξαιρετική κατάσταση. 
 
Στη συνέχεια, το ενδιαφέρον στρέφεται στη Γιούνγκ Μπόις που αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Βιγιαρεάλ. Το «κίτρινο υποβρύχιο» δεν έχει καταφέρει να «γευτεί» ως τώρα τη χαρά της νίκης, αφού ηττήθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-1 (29/09), ενώ ήρθε ισόπαλη στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων με την Αταλάντα με 2-2 (14/09).
 
Οι Ελβετοί έχουν αποδείξει πως είναι «σκληρό καρύδι» και δεν βρίσκονται τυχαία στη δεύτερη θέση του ομίλου. Το γεγονός πως υποδέχονται τη Βιγιαρεάλ στο γήπεδό τους, τους δίνει επιπλέον κίνητρο για να μπορέσουν να πάρουν κάτι από το ματς.

Μάλιστα, αν έρθει μία νίκη και το έτερο ματς του ομίλου λήξει ισόπαλο, η Γιούνγκ Μπόις θα βρεθεί μόνη πρώτη στον όμιλο. 
 
Άραγε, φαντάζει τόσο απίθανο;
 
Πρόταση 
(20/10, 22:00) Γιουνγκ Μπόις - Βιγιαρεάλ 1Χ (Διπλή ευκαιρία)
(20/10, 22:00) Μπενφίκα - Μπάγερν Μονάχου 2 & Over 1.5

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0