Betpost

Στοίχημα: «Τελικός» για Σουηδία και Ελλάδα

Στοίχημα: «Τελικός» για Σουηδία και Ελλάδα

Τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου βαδίζουν προς την ολοκλήρωσή τους και πλέον κάθε βαθμός μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος.

Το Youbet.gr ξεχώρισε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος και σας τα παρουσιάζει.

Σουηδία – Ελλάδα

Ματς «τελικός» μέχρι τον επόμενο. Η ομάδα του Φαν’τ Σχιπ χρειάζεται τη νίκη απέναντι στην Σουηδία εκτός έδρας προκειμένου να συνεχίσει να έχει ελπίδες πρόκρισης είτε μέσω της 1ης είτε μέσω της 2ης θέσης. Βάζουμε και την πρωτιά πλέον στο παιχνίδι αφού η Εθνική μας θα υποδεχθεί την Ισπανία την επόμενη αγωνιστική, από την οποία έχει αυτή την στιγμή ένα παιχνίδι λιγότερο και είναι στο -4 βαθμολογικά. Η Σουηδία από την πλευρά της γνωρίζει ότι με νίκη απόψε περνάει στην κορυφή του ομίλου και θα έχει τον ίδιο αριθμό αγώνων με την Ισπανία, κάτι που φυσικά την μετατρέπει σε φαβορί για την απευθείας πρόκριση. Το ματς μπορεί να έχει τέρματα και από τις δύο ομάδες, με το Goal/Goal να αποτελεί την επιλογή μας.

Λιθουανία – Ελβετία

Παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον είναι αυτό ανάμεσα στην Λιθουανία και την Ελβετία. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν καταρχάς τη νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών ενώ σε δεύτερο πλάνο χρειάζονται και τα πολλά γκολ ώστε στην ισοβαθμία με την Ιταλία να μην είναι χαμένοι από το χέρι.

Έτσι όπως είναι αυτή την στιγμή η κατάσταση, η Ελβετία δεν έχει και πολλές ελπίδες, ωστόσο το σημερινό παιχνίδι της δίνει το δικαίωμα να ελπίζει ότι μπορεί να σκοράρει αρκετές φορές. Η Λιθουανία δεν έχει λόγο να παίξει αμυντικά, θα ψάξει και αυτή ένα γκολ, με το Over 2,5 να αποτελεί την επιλογή μας.

Δείτε τις αναλύσεις στοιχήματος για όλα τα παιχνίδια της ημέρας στα Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0