Betpost

Σκοράρει και παίρνει αποτέλεσμα η Κύπρος – κάνει «διπλό» η Ουαλία!

Σκοράρει και παίρνει αποτέλεσμα η Κύπρος – κάνει «διπλό» η Ουαλία!

Η τελευταία στροφή των εθνικών ομάδων πριν από την έναρξη των διασυλλογικών διοργανώσεων είναι πλέον προ των πυλών, και το BN Sports σας προτείνει ακόμη μία δυάδα, στηρίζοντας τόσο την Κύπρο, όσο και την έμπειρη Ουαλία, που θα δώσει την δική της «μάχη» στο Ταλίν.

Μεγάλη είναι η ποικιλία που παρουσιάζει το πρόγραμμα των εθνικών ομάδων, και το BN Sports, ξεχωρίζει δύο αναμετρήσεις, οι οποίες αδιαμφισβήτητα προσφέρονται για στοιχηματισμό και κέρδη.

Αρχικά, «ταξιδεύουμε» στην Κύπρο. Στην γειτονική μας χώρα, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση του 8ου ομίλου, έχοντας συγκεντρώσεις μόλις τέσσερις βαθμούς σε επτά αναμετρήσεις. Υποδέχεται την Μάλτα, που απλώς έχει βρει δίχτυα πέντε περισσότερες φορές από εκείνη (έξι γκολ), αλλά αναμένεται μία μεγάλη «μάχη», από την οποία η Κύπρος υποχρεούται να πάρει κάτι.

Βασική προϋπόθεση είναι να σκοράρει. Να βρει δίχτυα, να κάνει τουλάχιστον δύο τα γκολ της, και να παρουσιάσει ένα ανάλογο αγωνιστικό προφίλ με το ματς του Μαρτίου απέναντι στην Σλοβενία (1-0). Στην μοναδική τους αναμέτρηση άλλωστε αυτό συνέβη, με τους Κύπριους να επικρατούν με 2-1, πριν από 19 χρόνια!

Ακολουθεί μία επίσης σημαντική αναμέτρηση, με την Ουαλία να ταξιδεύει στην Εσθονία για την 7η αγωνιστική του 5ου ομίλου, σε ένα κομβικό ματς, καθώς οι φιλοξενούμενοι ισοβαθμούν στην 3η θέση με την δεύτερη Τσεχία.

Η ευκαιρία της Ουαλίας είναι σαφής, και το σύνολο των Γκάρεθ Μπέιλ και Άαρον Ράμσεϊ, διαθέτει την ατομική ποιότητα, για να καταφέρει να φύγει με το «διπλό» από το Ταλίν. Να σημειωθεί πως η Εσθονία δεν έχει ποτέ σκοράρει απέναντι στους Ουαλούς, σε καμία από τις δύο πιο πρόσφατες συναντήσεις του, στον 21ο αιώνα.

ΠΡΟΤΑΣΗ:

Κύπρος – Μάλτα 1Χ (Διπλή ευκαιρία)

Εσθονία – Ουαλία 2 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0