Betpost

Οι αποδόσεις για την αντικατάσταση του Στιβ Μπρους – στην κορυφή ο Τζέραρντ, ακολουθεί ο Κόντε!

Οι αποδόσεις για την αντικατάσταση του Στιβ Μπρους – στην κορυφή ο Τζέραρντ, ακολουθεί ο Κόντε!

Τις τελευταίες του ημέρες στο Σεντ Τζέιμς Παρκ φαίνεται πως διανύει ο Στιβ Μπρους, με τις αγγλικές στοιχηματικές εταιρίες να δείχνουν τον Στίβεν Τζέραρντ ως το επικρατέστερο φαβορί για να τον αντικαταστήσει. Στην εν λόγω λίστα της διοίκησης βρίσκεται και ο Αντόνιο Κόντε, με τον Αρσέν Βενγκέρ επίσης να συμπεριλαμβάνεται, αλλά να μην δείχνει πιθανή η επιστροφή του στην Premier League.

Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις της Νιούκαστλ, αναφορικά με την αγορά του συλλόγου από το fund των Σαουδαράβων, των οποίων πρωταρχικός στόχος φαίνεται πως αποτελεί η αντικατάσταση του Στιβ Μπρους, έπειτα από μία διετία, τέσσερα ματς πριν συμπληρώσει τα 100 στον πάγκο της ομάδας.

Οι εξελίξεις αυτές, έχουν σαφώς γίνει αντιληπτές από τις στοιχηματικές εταιρίες, με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Άγγλου προπονητή να είναι αναρίθμητοι, σε μία μεγάλη λίστα, που ξεκινά από τον Στίβεν Τζέραρντ, και καταλήγει μέχρι και στον «ανενεργό» την τελευταία τετραετία, Αρσέν Βενγκέρ.

Ο Τζέραρντ λοιπόν, ο «θρύλος» της Λίβερπουλ, και νυν προπονητής της Ρέιντζερς, αποτελεί την πρωταρχική επιλογή του fund των Σαουδαράβων! Η Ρέιντζερς, η οποία πέρυσι επέστρεψε μετά από εννέα χρόνια, στην κορυφή του πρωταθλήματος της Σκωτίας, τερμάτισε αήττητη, αλλά φέτος δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάστασή της!

Ηττήθηκε στην δεύτερη αγωνιστική από την Νταντί Γιουνάιτεντ, ενώ και στην Ευρώπη δεν μοιάζει σταθερή, έχοντας ηττηθεί και στα δύο ενενηντάλεπτά της στο Europa League, δίχως μάλιστα να σκοράρει!

Κάπως έτσι, η περίπτωση του Τζέραρντ προσέλκυσε τα βλέμματα των ισχυρών επιχειρηματιών και η απόδοση της τάξεως του 3,00 έχει ήδη θεωρηθεί επικερδής, από τους ενδιαφερόμενους.

Ακολουθεί ο «άνεργος» Αντόνιο Κόντε. Ο πρώην προπονητής της Ίντερ, ο οποίος σε λίγους μήνες, έχει προλάβει να συνδεθεί με τρεις διαφορετικούς συλλόγους της Premier League. Το καλοκαίρι ακούστηκε πολύ για την Έβερτον και την Τσέλσι, ενώ πριν από έναν μήνα, μονοπωλούσε το ενδιαφέρον στα δημοσιεύματα της Άρσεναλ, ως βασικός αντικαταστάτης του Μικέλ Αρτέτα.

Σε όλες τις περιπτώσεις όμως λειτούργησε με τον ίδιο τρόπο. Διαψεύδοντας. Στην προκειμένη περίπτωση έχει διατηρήσει «σιωπή ιχθύος», όντας το δεύτερο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Την σχετική λίστα συμπληρώνει ο προπονητής της Μπέρνλι, Έντι Χάου, ο οποίος αποτελεί ως στιγμής, τον μοναδικό στην Premier League που δεν μπόρεσε να κερδίσει τη Νόριτς και την… βοήθησε να διακόψει ένα σερί 16 διαδοχικών ηττών!

Τέλος, ίδιες πιθανότητες δίνονται στους Φρανκ Λάμπαρντ και Μπρένταν Ρότζερς (8,00), ενώ την λίστα συμπληρώνουν οι Ρομπέρτο Μαντσίνι και Αρσέν Βενγκέρ, σε μία απόδοση του 20,00 και του 25,00 αντίστοιχα.

Μένει να δούμε την κατάληξη της υπόθεσης, και αρχικά το αν θα αντικατασταθεί ο Στιβ Μπρους, πράγμα που θα σηματοδοτήσει και την πρώτη απόφαση των νέων προέδρων. Σε διαφορετική περίπτωση, κάθε στοιχηματική πρόβλεψη θα «ναυαγήσει», και ο έμπειρος Άγγλος δεν θα αποτελέσει τον δεύτερο στην τρέχουσα Premier League, μετά τον Μουνιόθ της Γουότφορντ, που θα δει την πόρτα της εξόδους!

Αναλυτικά οι αποδόσεις των υποψήφιων προπονητών για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Νιούκαστλ:

  • Στίβεν Τζέραρντ - 3,00
  • Αντόνιο Κόντε - 3,50
  • Έντι Χάου - 4,00
  • Μπρένταν Ρότζερς, Φρανκ Λάμπαρντ - 8,00
  • Ράφα Μπενίτεθ - 9,00
  • Ζοσέ Μουρίνιο - 11,00
  • Ρομπέρτο Μαρτίνεθ - 14,00
  • Κρις Γουάιλντερ - 18,00
  • Ρομπέρτο Μαντσίνι - 20,00

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0