Betpost

Indian Wells: Αξία στη «βόμβα» της Κόκο Γκοφ, με απόδοση μεγαλύτερη του 30!

Indian Wells: Αξία στη «βόμβα» της Κόκο Γκοφ, με απόδοση μεγαλύτερη του 30!

Τα προκριματικά του Indian Wells έχουν ξεκινήσει και στο κυρίως ταμπλό ξεχωρίζει η Κόκο Γκοφ ως νικήτρια του τουρνουά, με απόδοση που ξεπερνά το 30!

Η 17χρονη Αμερικανή συνεχίζει να χτίζει το όνομά της, ωστόσο, αυτήν τη φορά μοιάζει πιο «διψασμένη» για τίτλους από ποτέ. Φαίνεται, άλλωστε, από το tweet που ανάρτησε:

«Αισθάνομαι υπέροχα. Μου αρέσουν οι συνθήκες εδώ, μου αρέσει η ταχύτητα των court. Όλα είναι πολύ ωραία. Έχω το κίνητρο και ελπίζω να μπορέσω να φτάσω μέχρι τον τελικό».

Κρίνοντας από το ταλέντο της Γκοφ, αργά ή γρήγορα, θα φτάσει σε έναν τελικό ή και θα κερδίσει ένα μεγάλο τουρνουά.

Άλλωστε, το Indian Wells έχει ιστορία στην ανάδειξη νέων ονομάτων στο γυναικείο τένις, με την κατάκτηση της Οσάκα το 2018 και της Αντρεέσκου το 2019, να ξεχωρίζουν.

Ας μην ξεχνάμε, πως η Έμα Ραντουκάνου, νικήτρια του φετινού US Open, ξεκίνησε με απόδοση κοντά στο 100, παρότι κέρδισε εν τέλει τη διοργάνωση.

Ποιος ξέρει; Είτε είναι, είτε όχι η στιγμή της Κόκο Γκοφ, η παράδοση της διοργάνωσης στις εκπλήξεις και το δεδομένο ταλέντο της, δίνουν μεγάλη αξία στο ποντάρισμα σε αυτήν, πόσο μάλλον, στην απόδοση που προσφέρεται.


Πρόταση:

Indian Wells – Νικήτρια διοργάνωσης: Κόκο Γκοφ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0