Betpost

Στοίχημα: Ποιος θα πάρει το ντέρμπι στο «Άνφιλντ»;

Στοίχημα: Ποιος θα πάρει το ντέρμπι στο «Άνφιλντ»;

Πολύ δυνατό το Κυριακάτικο (03/10) κουπόνι με μεγάλα ντέρμπι σε Ελλάδα & Αγγλία και πλήρες πρόγραμμα σε όλα τα δημοφιλή πρωταθλήματα της Ευρώπης, λίγες μέρες πριν τη διακοπή των εθνικών ομάδων.

Οι επιλογές είναι πολλές και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει αξιόλογα πάμε στοίχημα προγνωστικά, με το πιο εμπορικό όλων να έρχεται από το «Άνφιλντ».  

Η Λίβερπουλ έκανε… προπόνηση στο θεωρητικά απαιτητικό εκτός έδρας ματς με την Πόρτο για το Τσάμπιονς Λιγκ την περασμένη Τρίτη. Το τελικό 5-1 τα λέει όλα για την εικόνα του αγώνα, σκόραρε με χαρακτηριστική άνεση, σχεδόν… περπατώντας έκανε το 2-0 στο ημίχρονο και με την ίδια χαλαρότητα έκανε το 3-0 στο 60’. 

Απ’ την πρεμιέρα του πρωταθλήματος είχε να χάσει η Μάντσεστερ Σίτι, υπέστη ξανά ήττα την Τρίτη στο Παρίσι. Η Παρί Σεν Ζερμέν σκόραρε στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία της, στη συνέχεια ήταν φυσιολογικό η Σίτι να πάρει την μπάλα και τον έλεγχο. Είχε τρομακτική ευκαιρία να ισοφαρίσει στο διπλό δοκάρι με Στέρλινγκ και Σίλβα, πίεσε αρκετά, αλλά παράλληλα ήταν ευάλωτη στις αντεπιθέσεις των Παριζιάνων. 

Δείτε το προγνωστικό από το μεγάλο ντέρμπι τίτλου στην Πρέμιερ, όπως και τα σημερινά Προγνωστικά Super League στο Betarades.gr. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0