Betpost

Σκοράρουν Γουλβς και Νιούκαστλ, «σπάει» το αρνητικό σερί της η Νόριτς

Σκοράρουν Γουλβς και Νιούκαστλ, «σπάει» το αρνητικό σερί της η Νόριτς
Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ματς του Σαββατοκύριακου για τους φίλους του στοιχήματος, με τη Γουλβς να υποδέχεται τη Νιούκαστλ στο Μολινό, και τη Νόριτς των Τζόλη και Γιαννούλη, να φιλοξενείται από την Μπέρνλι, θέλοντας να δώσει ένα τέλος στο αρνητικό σερί που λαμβάνει χώρα για 16 αναμετρήσεις!

Πλούσια αγωνιστική και… στοιχηματική δράση, επιφυλάσσει για ακόμη μία εβδομάδα το Σαββατοκύριακο, με την PremierLeagueνα εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται απρόβλεπτη και να προσφέρεται για… κέρδη.

Δύο είναι οι αναμετρήσεις που έχουμε ξεχωρίσει για το Σάββατο (2/10) και αφορούν τα ματς που ξεκινούν στις 17:00. Ο λόγος για την αναμέτρηση ανάμεσα στην Γουλβς και τη Νιούκαστλ, σε ένα ζευγάρι που στις πέντε από τις έξι τελευταίες συναντήσεις τους έχουν λήξει ισόπαλες, και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-1)!

Η Νιούκαστλ αναζητά την πρώτη της νίκη στο τρέχον πρωτάθλημα, ενώ οι γηπεδούχοι έχουν επικρατήσει δύο φορές επί αγγλικού εδάφους, αλλά καμία στην έδρα τους, στο Μολινό. Το Goal/Goalσυνηθίζει να επιβεβαιώνεται όταν οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες, και το ίδιο πιθανολογούμε πως θα συμβεί και τώρα.

Στην άλλη αναμέτρηση, έχουμε τη Νόριτς των Χρήστου Τζόλη και Δημήτρη Γιαννούλη, η οποία ψάχνει το πρώτο της τρίποντο στην PremierLeague, ύστερα από 16 αποτυχημένες προσπάθειες! Αποτελεί την ομάδα με το δεύτερο πιο αρνητικό σερί αγώνων στην ιστορία του πρωταθλήματος, μετά την Σάντερλαντ προ 16αετίας που έφτασε τις 20, και συναντά την Μπέρνλι στο Τερφ Μουρ, ευελπιστώντας πως στην… χειρότερη περίπτωση μπορεί να αποσπάσει τον ένα βαθμό!

ΠΡΟΤΑΣΗ:

Γουλβς – Νιούκαστλ Goal/Goal

Μπέρνλι – Νόριτς Χ2 (Διπλή ευκαιρία)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0