Betpost

Συνεχίζει να μην εντυπωσιάζει η Λέστερ, τριτώνει τις νίκες της η Ρέιντζερς!

Συνεχίζει να μην εντυπωσιάζει η Λέστερ, τριτώνει τις νίκες της η Ρέιντζερς!
Πολλά και κερδοφόρα ματς κάνουν την εμφάνισή τους στο πρόγραμμα της Πέμπτης (30/09), τόσο στο EuropaLeague, όσο και στο EuropaConferenceLeague, με την Λέστερ να συναντά δυσκολίες απέναντι στην Λέγκια, και την Ρέιντζερς να έχει μπροστά της την πρόκληση του 3/3!

Δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση η Λέστερ, με το σύνολο του Μπρένταν Ρότζερς να μην θυμίζει σε τίποτα στις έξι πρώτες αναμετρήσεις της στην Premier League, την ομάδα που κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της το FA Cup πριν από μερικούς μήνες.

Οι «αλεπούδες» προβληματίζουν, δεν έχουν καταφέρει να «δέσουν» το δίδυμο των Βέστεργκααρντ και Σουγιουντσού, και έχουν δεχθεί γκολ στις έξι τελευταίες τους αναμετρήσεις σε Premier League και Ευρώπη.

Αναζητούν το τρίποντο, μετά το «σοκ» της πρεμιέρας απέναντι στη Νάπολι, μιας και είχαν προηγηθεί με 2-0 στο 75ο λεπτό και ισοφαρίστηκαν, αλλά η Λέγκια Βαρσοβίας δεν φαντάζει εύκολη επίθεση, καθώς χαρακτηρίζεται από μεγάλο επιθετικό πλουραλισμό.

Την ίδια ώρα, η Ρέιντζερς του Στίβεν Τζέραρντ φαίνεται πως έχει σταθεροποιήσει την απόδοσή της και αναζητά το 3/3 σε όλες τις διοργανώσεις, απέναντι στην Σπάρτα Πράγας. Δεν ξεκίνησε καλά τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, και θα παλέψει για ένα μεγάλο αποτέλεσμα στην Πράγα, προκειμένου να φτάσει τις τρεις διαδοχικές επικρατήσεις, μόλις για δεύτερη φορά μέσα στην σεζόν!

Πρόταση:

Λέγκια Βαρσοβίας – Λέστερ G/G

Σπάρτα Πράγας – Ρέιντζερς Χ2

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0