Betpost

Δύο ματς «φωτιά» στη Championship, που επιβεβαιώνουν το Over 2.5!

Δύο ματς «φωτιά» στη Championship, που επιβεβαιώνουν το Over 2.5!

Τα «φώτα» στο κουπόνι της Τετάρτης (29/09) πέφτουν στις αναμετρήσεις του Champions League, αλλά δύο ματς στη Championship ξεχωρίζουν, αφού και οι τέσσερις ομάδες έχουν τη δική τους παράδοση στο σκοράρισμα!

Στο πρώτο παιχνίδι που ξεχωρίσαμε, Ντέρμπι και Ρέντινγκ βρίσκονται σε τελείως διαφορετική μοίρα.

Η πρώτη βρίσκεται στην τελευταία θέση, με -2 βαθμούς, ωστόσο, είδε να σημειώνονται τρία γκολ στο τελευταίο της εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στη Στόουκ, της οποίας επικράτησε με 2-1, συνεχίζοντας την καλή παράδοση που έχει χτίσει στο γήπεδό της, αφού έχει βρει γκολ στα 4 από τα 5 παιχνίδια που έδωσε εκεί.

Από την άλλη, η Ρέντινγκ παραμένει εξαιρετικά συνεπής στο σκοράρισμα, εντός και εκτός έδρας. Με την ίδια ευκολία που βρίσκει γκολ, δέχεται κιόλας, με τα οκτώ από τα εννέα παιχνίδια της στην Championship να έχουν επιβεβαιώσει το Over 2.5!

Στο έτερο ματς, Πίτερμπρο και Μπόρνμουθ, είναι εξαιρετικά συνεπείς στο να σκοράρουν και στο να δέχονται τέρματα!

Η πρώτη έχει δει την εστία της να παραβιάζεται σε όλα της τα παιχνίδια φέτος, με τα επτά από τα εννέα στη Championship να τελειώνουν με τρία ή περισσότερα γκολ! Αλλά και η δεύτερη, δεν ξεφεύγει κατά πολύ από τον κανόνα!

Παράλληλα, η Μπόρνμουθ έχει επιβεβαιώσει το Over 2.5 στα έξι από τα εννέα παιχνίδια της και έχει βρει δίχτυα στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια που έδωσε εκτός έδρας!

Πρόταση:

Ντέρμπι – Ρέντιγνκ Over 2.5

Πίτερμπρο – Μπόρνμουθ Over 2.5

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0